Obama Szíria mintára ismét felállított egy piros vonalat -ezúttal Ukrajna számára.


Pont ugyan azok a folyamatok zajlanak Ukrajnában, mint Szíriában; a nyugat pontosan ugyan azokat a jelszavakat és módszereket alkalmazza, mint más megdönteni kívánt ország esetében is bevetett már. Szíriában az ellenzék, -akiket pl Pakisztánban, Irakban terroristáknak titulálnak- fegyvereket kap, Ukrajnában a „szabadság barátai“ meg köveket és botokat...nincs különbség.

Obama bejelentette, hogy következményei lesznek annak, ha átlépik a piros vonalat.
A továbbiakban ugyan azt a szavakat használta, mint 2012-ben Szíria válsága idején. Hogy az ukrán többség EU-hoz szeretne csatlakozni és hagyni kell, hogy a nép akarata szerint alakuljanak a dolgok és nap és a demokrácia és szabadság és bla, bla, bla....

Obama az Elit szerencsétlen bábja ...és elhatározták, hogy Szíriában katonai intervenciót hajtanak végre és nagy valószínű, hogy Ukrajnában is ugyan ezt akarják, csak hát óvatosan, mert az oroszok már a spejzban vannak.

Jelenleg Szankciókról beszélnek, de mindegy mert a cél a rezsimváltás, az orosz párti Janukovics feje kell és egy Nyugat barát új fő, aki beengedi a NATO erőket, hogy még szorosabban körbezárják, s meggyengítsék Oroszországot.
Már bizonyítékunk is van arra, hogy az ukrán forrongást külföldről irányítják, pontosabban Washingtonból.

Paul Craig Roberts honlapjára több olvasó írta, hogy az ukrajnai eseményeket külföldről pénzelik.
http://www.paulcraigroberts.org/2014/02/17/us-eu-paying-ukrainian-rioters-protesters-paul-craig-roberts/

A CIA főnöke James Clapper januárban arról beszélt, hogy még nagyobb zavargások és még több erőszak lesz Ukrajnában...nem véletlenül, hiszen nagyrészt ők mozgatják a szálakat.
A tömegek elé egy fedősztorit tárnak, nem az igazságot. Úgy tűntetik fel a krízist, mintha az Brüsszel és Moszkva közötti vitáról szólna. Itt sokkal nagyobb okok mozognak, amit már kitárgyaltam „Ukrajna“ címszó alatt.


Más angolnyelvű cikkek meg itt vannak:


Megjegyzések