Putyin többnapos harckészültséget rendelt el minden egység számára Oroszország nyugati és középső részein


Putyin harckészültségi állapotot rendelt el Oroszország nyugati és középső részén.-írja az RT http://rt.com/news/putin-drill-combat-army-864/
https://www.facebook.com/aranykorhajnalan


Hasonlóra már két-három alkalommal volt példa Putyin ideje alatt, legutóbb az eddigi legnagyobb tavaly júliusban volt (erről hírt is adtam)és most itt van még egy az ukrán válság után.

Riadót rendeltek el továbbá a második hadtest főparancsnokságnál, a légierőnél, Légideszant-csapatok
a könnyű gyalogságnál és a stratégia szállításnál.

Az orosz védelmi miniszter Sergei Shoigu közölte egy mai találkozón, hogy ma ez a helyzet és kérik a parancsnokokat, hogy ellenőrizzék a csapatok készültségét, hogy megfeleljenek egy az ország biztonságát veszélyeztető krízis idején.

A harckészültségnek két fázisa lesz az elsőben a haderőt állítják csatarendbe és csütörtöktől márc. 3.-áig légi és szárazföldi hadgyakorlatokat fognak tartani.

Shoigu védelmi miniszter a teljes katonai állományra vonatkozólag mondta, hogy a gyakorlatba mindenki részt vesz és márc.7.-ég tart.

A sok kis mini-konfliktusból, ami most Oroszországot körül zajlik....eljön az idő, amikor a keleti tengely azt mondja, hogy "na most már elég"...


"...az orosz külügy jól tudja, hogy háborúban állunk..."-mondja Ivasova orosz tábornok.A NATO/USA bevetésre készül Ukrajnába. Szíriában szintén orosz ellenes megmozdulás történik. "Jelenleg infó. háború folyik és ez után lesznek szárazföldi, tengeri és légi bevetések is."
miért történik ez?"...Az egész nyugati pénzrendszer az összeomlás szélén"
Ezek a folyamatok egyértelmű tényekMegjegyzések