Leleplezve a széles kőrben terjedő ukrajnai videó!

Ukrajna népét a Nyugat eszközként használja arra, hogy Oroszországot meggyengítseVan egy videó, pontosabban az EU által fizetett videó, amiben egy fizetett leányzó arról szövegel, hogy milyen korrupt a kormánya és gyilkolja a népet és ezt nem szabad hagyni, közben szegény kétségbeesett maszkos alakokat mutogatnak, akiket szintén Washington és Brüsszel/London pénzel, hogy harcoljanak a kormány ellen, gyújtogassanak és a többi

Az a baj hogy nagyon sok buta internetező van akik halvány fogalmuk sincs, hogy mi is történik a szomszédunkban...olyan mérges vagyok...sokan beveszik ezt a maszlagot...

Nem értik, hogy Ukrajna a Nyugat és Oroszország közötti dúló 
proxy háború színtere....Moszkva tudja ezt...tudják, hogy háború folyik ellenük..Szíriában is...

Nem állok ki az ukrán kormány mellet, nem állok én semelyik oldalon, ...persze rohadt kormány....és melyik nem az...de nem ez a lényeg emberek. Ukrajnát a Nyugat pénzoligarchia akarja bekebelezni, hogy rakétabázisokat építsen ott is...a többi csak álca és szentimentalizmus...általában a forrongások, forradalmak nincsenek véletlenül....azokat hátulról irányítják.Az ukrajnai tüntetéseket a CIA, Washington és Brüsszel egymással együttműködve szervezi és támogatja.

A már milliók által ismert videó eredetét felgöngyölítve leleplezhetjük és megbizonyosodhatunk arról, hogy a felvételt az EU által pénzelt NGO készítette, aminek bizonyítottan köze van más hamis forradalmak kirobbanásához. 

Forgattak Afrikában a Kony 2012 kampány idején és Szíriában, hogy megindokolják a katonai intervenciót. Hoffington Post oldalán az áll, hogy a videót már akkor felvették, mikor még sehol nem volt a vérontás, de ugyan ezt eljátszották Venezuelában is...később egy filmkészítő bevallotta, hogy hamarabb vették fel a híreket, mint hogy azok megtörténtek volna.

A vonzó lány, szép sminkjével az" igazságot" hirdeti....tipikus propaganda jellegű...csak a hülye nem látja. A célja elfedni a valóságot, hogy a polgárháborút a pénz- és korporációs oligarchia irányítja, hogy meggyengítse Oroszországot.


A videó eredete egy csoporthoz köthető. A neve: A Wishper to a Roar. Harcot folytatnak a demokráciáért szerte a világban. A fő támogató Prince Moulay Hicham, egy CFR-os arc, amerika legbefolyásosabb intézményének a tagja.
A további részletekért....http://www.infowars.com/exposed-ukrainian-protesters-backed-by-kony-2012-style-scam/

Megjegyzések

andras üzenete…
Persze. Ez világos volt, hogy hatásvadász felvétel, de tény hogy az ukránok nagy többsége nem akarja az oroszokat. Volt már szerencséjük hozzájuk. Ahogy mi sem szeretnénk nekik eladósitani magunkat, és atomreaktorokat sem. És ahogy az ukránok, mi sem ragaszkodunk szivből a gázvezetékhez. Ez azért elég fontos részlet. Nem mintha az eu tagság nem lenne szivás...
Névtelen üzenete…
Ne azt ellemezgessétek,hogy honnan származik a video eredete,hanem hogy miért jött létre,és a valóság,a korrupt hatalom vágytól fütött Ukrán miniszter,és bandája,emiatt van harc,ezért vették fel a videot.
Névtelen üzenete…
Ezzel csak az a baj, hogy ezen bejegyzés alapján az jöhet le az embernek, hogy - Nyugat bevonult Ukrajnába, hogy megszerezze azt. Csak úgy a semmiből. Mintha az ukránok, minden áron az oroszokhoz akarnának csatlakozni, és a csúnya csúnya Nyugat meg nem engedi. Lehet, hogy a videó propaganda, de attól még valós alapokon nyugszik. És ez ledegradálja azok halálát, akik a hitükért haltak meg. Még ha nem pont azokkal a szavakkal fogalmazták is meg, mint a lány.
Estebahn üzenete…
Azok azért haltak meg mert orvlövészek lelőtték őket. A kormány miért alkalmazna orvlövészeket? Hiszen a tüntetők lelövése igyis úgyis ellene hergeli a közvéleményt. . . ? Az orvlövészet csak ront a dolgon. Ennyire hülye nem lehet.
Estebahn üzenete…
A "Nyugat" nem vonul be Feketeafrikába sem csak éppen kifosztja. . .
Miért Magyarországra bevonult a Nyugat. . . . ?
Névtelen üzenete…
Jajj, háppersze. Azért sikerült tízezreket az utcára zavarni, mert a gonosz nyugat megszervezte. Amúgy minden király Ukrajnában és senkinek se' szaladt tele a töke a kormánnyal, amelyik gondosan őrködik az ország keletre tolása felett. Az oroszok pedig Ukrajnát közelkülföldnek, saját területnek és ütközőzónának szánják, nehogy már ők legyenek ebben a történetben a jó fiúk, Szíriában meg pláne sokkal, de sokkal összetettebb a dolog nagyon nem jó a példa.

De a szöveg kredibilitását abszolút alátámasztja az "NGO-mint nem kormányszerű szervezet" kifejezés használta. Az NGO nem egy szervezet, ez egy gyűjtőfogalom. MINDEN nem kormányzati szervet ezzel a névvel illetünk. NGO a legtöbb segélyszervezet, civil csoportosulások, etc. Nem hiszem el, hogy erre nem volt még 2 perc google-keresésnyi idő, mielőtt posztolt a kedves szerző...
Unknown üzenete…
A "Tízezrek" messze nem prezentálja Ukrajna népét :)Lehet itt játszani a kétkedőt, de a tények makacs dolgok.. minden oroszokhoz közeledő vagy oroszbarát országnál ez a forgatókönyv. Amíg a tüntetés békés volt nem lőttek a rendőrök. Olyan helyzetet akarnak teremteni, hogy az ukrán kormány mindenképpen megbukjon. Csak a vakok meg a hülyék nem látják. S itt kijön az idiotizmus is rendesen... a molotov koktélokat, köveket dobáló emberekkel meg minden rendben van ugye? Ukrajnának demokratikusan megválasztott kormánya van emlékeim szerint.
Névtelen üzenete…
Miklós Lukács: tízezrek, akik ki is mennek, egész megyék, akik leválnak a közigazgatási rendszerről és azon orosz ajkú régiók, akik szintén a kormány és leginkább Janukovics távozását követelik már eléggé reprezentatív. Lehet, sőt, valószínű, hogy mindkét tömb (bár ez is csak túlzott egyszerűsítés) titkosszolgálatai nyakig benne vannak a buliban, de ennyi embert nem lehet nagyon jó okok nélkül az utcára vinni és hónapokig ott tartani.
A molotov-koktél dobálás valóban csúnya dolog, de egyrészt nem tudjuk, mennyi ezek között a provokátor, mennyi a futballhuligán és mennyi a szimplán kalandvágyó. Tőlük függetlenül is ott vannak a tízezrek, akik azt látják, hogy évtizedek óta ez a csoport az, amelyik azt meri mondani a korrupt hatalomnak, hogy nem, elég volt. Ők hordják az ételt, ők szervezik a sebesültek elszállítását és rájuk is ugyanúgy lőnek a mesterlövészek. A törvényesen megválasztott kormány pedig folyamatosan bizonyította, hogy csak az erőből ért vagy még abból sem.

Ezen emberek áldozatát valami zavaros, semmilyen alappal nem rendelkező összeesküvés-elméletté silányítani igen káros magatartás.

Az NGO-s hülyeségen meg azóta is fogom a fejem. Aki ennyire nem ért a világpolitikához és a nemzetközi intézményekhez, mégis milyen okból érzi szükségét, hogy erről nyilatkozzon?
Unknown üzenete…
A tét Szovjetunió vagy Európai"szovjet" unió. Mi már látjuk hogy az EU hova is vezet ,.....gyarmattá kisemizett országgá lettünk
Unknown üzenete…
Kedves névtelen.Hozzászólásaidból látom,hogy te szereted a nyugatot.Összeesküvés elmélet....?Egyszerű példák,öbölháború,Irak elleni invázió,Egyiptom....ezekből ki profitált?Ugye azok az emberek,akik fegyvert fogtak?...lehet,hogy hazafias indittatásból,mert úgy vélik az ő ügyük az igaz.De a koppanás nagyobb,amikor pofára esnek,csak azt már nem hallja senki.....
Névtelen üzenete…
Végre valaki kimondta az igazságot! Ne hagyjátok hogy a hanyatló nyugatott fizetett provokátorai és szemérmetlen agymosó kémei a ti elméleteket is megfertőzzék!

Kitartás elvársak, az ötéves terv végén mostmár tényleg eljön a Kánaán! Éljen Putyin, éljen Orbán Viktor!

http://www.youtube.com/watch?v=16Smd5ItBvg
Névtelen üzenete…
Kedves Tibor! Nem személyeskedni kell, hanem érvelni. Országnevek felsorolása pedig még nem érvelés. Irak megtámadása nagy hiba volt 2003ban, de Szaddám tényleg agresszor volt, az USA pedig azóta ordenáré pénzeket ölt bele a rendezésbe és többé-kevésbé stabil kormány alakult (kurd szabad területtel északon...). Egyiptom nem értem hogyan jön ide, hiszen oda nem vonult be senki, a felkelés és a jó eséllyel kevéssé szekuláris új hatalmi tényezők csak rosszak az USA-nak.

Ukrajnában forradalom van, annak klasszikus tüneteivel, pl azzal, hogy a sodrás felkavarja a hordalékot is..
Hegedűs Ákos üzenete…
Én azt mondom, hogy a tűzetőket jól átverték...haláluk hiábavaló, amiben hittek szintén ostobaság...nyugat a ruszkik....teljesen mindegy nem lesz jobb semelyikkel
szabadság, béke , szeretet.....szánalmas
Ezek mind csak vágyálmok maradnak mindaddig, amíg a vágóhidakon ártatlan állatok Milliárdjait mészároljak le...nap mint nap!!!!
Miféle békét és elégedettséget akartok, amikor saját földieiteket nem tisztelitek....Milyen civilizációt akartok, ha a kormány mészárolja az alattvalóit...az állatok ugyan úgy a lakosság rézét képezik. Azért mert azok négylábúak, vagy szárnyaik vannak attól még itt élnek....és ugyan úgy joguk van az élethez, de a képmutató kormányzat folyamatosan küldi őket a vágóhídra. Békéről beszélnek....humanitárius bánásmódról szövegelnek...miközben tömeggyilkosok...háborúban állnak a természettel a testvéreinkkel, akik ugyan olyan lelkek mint mi. Az állatoknak, növényeknek is van lelke, de kitalálták ezt a hamis felfogást, hogy az állatoknak nincs lelke, s megölésük nem bűn. Pedig hatalmas bűn....
Addig, amíg működnek a mészárszékek, addig nem lesz rend...nem lesz béke...nem lesz szabadság....nem lesz semmi. Helyette lesz rabság, békétlenség, erőszak, háborúk, szerencsétlenségek, katasztrófák...
És ahogy halmozódik a bűn mindezek egyre súlyosbodnak.
Nagyon veszélyes korszak ez. Lehetünk szentimentálisak, de álszent képmutatók vagyunk, mert szemet hunyunk az állatmészárlás felett....és ilyen szerencsétlen, tudatlan helyzetben rendes világrendért kiáltunk.....de kérdem MIRE FEL...?
bogi üzenete…
Édes egy komám. Az NGO azt jelenti: No Goverment Organization.
Gyakorlatilag a civil szféra ÖSSZEFOGLALÓ neve.
Ennyit értesz hozzá, és ebből a hozzáértésből osztod az észt.