A NATO propagandagépezete előkészíti az Oroszország elleni háborút

Nem tudom mennyien vannak ezzel tisztában, de betöltötték nekünk a HIDEGHÁBORÚ 2.0 verziót. Oroszországot kényszerhelyzetbe szorították, szorítják, hogy olyan lépéseket tegyen, amelyeket követően agresszornak lehet titulálni.

íme egy propaganda anyag:


A másik: 
NATO: Oroszország napokon belül lerohanhatná Kelet-Ukrajnát

Oroszország olyan nagy erőket vont össze az ukrán határ közelében, hogy amennyiben be akarna hatolni Ukrajna keleti vagy déli részére, akkor azt 3-5 napon belül képes lenne megtenni, mondta Philip Breedlove, a NATO-erők főparancsnoka. A tábornok a Reutersnek azt mondta, hogy 40 ezer katona lehet a térségben, amit rettentő aggasztónak tart.

Az orosz erők egy kis része valóban mozgott, de annak nincs jele, hogy a katonákat visszavonnák a laktanyákba, ahogy arra Moszkvában ígéretet tettek. Breedlove-nak április 15-ig kell kidolgoznia egy tervezetet, ami alapján megerősítenék a kelet-európai szövetségesek biztonságát. tovább...http://index.hu/kulfold/2014/04/02/nato_oroszorszag_napokon_belul_lerohanhatna_kelet-ukrajnat/

A lényeg amire figyelni kell, hogy az Illuminati bank kartell transz-atlanti oligarchia összevontja erőit Kelet-Európában. Számomra ebből látszik, hogy kik akarnak háborút hazugságokra hivatkozva.

Ez háborúhoz fog vezetni...és hazugságból születik, mint minden eddigi háború 

A Nyugat döntéshozói háborúba viszik a világot!!!!!!!!!

A Nyugat pénzrendszere és gazdasága csődbe ment, s egyetlen kiút ebből a fegyverropogtatás. A dollár már meghalt -megölte Kína, Oroszország, Irán, India...egymással újabb és újabb egyezmények születnek, mint legutóbb Oroszország és Irán között, hogy lekapcsolódjanak a dollárról, de ezt a Nyugat nem nézi jó szemmel, hiszen ez a végüket is jelentheti. Ezért kellett Ukrajnát bekebeleznie az ukrán terület kellet-no meg, hogy elkezdhessék a háborút.

Oroszország nem tudott mit tenni, muszáj volt lecsatolni Krímet.

A következőekben sem fog feloldódni a feszültség, mindegy, hogy mennyi találkozót szerveznek a válság kapcsán....eszkalálódik a helyzet, végül összecsapnak, csak idő kérdése. 

Igazából a hidegháborúnak nem volt vége, csak nekünk mondták azt, hogy vége.
De-eszkaláció kikapcsolva: Az USA hadihajót küld a Fekete-tengerre "az orosz lépésekre válaszolva" -mondják hivatalosan- , miközben a NATO és NASA is mindenféle Oroszországgal való együttműködést felbontott.
A JP Morgen bank pedig blokkolta az oroszok pénzforgalmát, kifizetéseket és átutalásokat.
A NYugat folyamatosan sarokba szorítja Oroszországot, hogy ne legyen más választása mint egy pár ICBM,
USA/NATO bővíti haderejét Európában, hamis vádakra hivatkozva, háborúra készül a sereg.
Érdemes átnézni a külföldi cikkeket is, a magyar média oly könnyed hangnemben közli a sorsdöntő infókat az ostoba átlag ember fel se tudja fogni, hogy mi is történik....csak a hangsúlyon múlik és hogy mennyit foglalkoznak a témával....
A NATO nagyon agresszív lépéseket tesz...folyamatosak a hadgyakorlatok a lengyeleknél és a Baltikumban ...növelik a katonai jelenlétet...hol beszélnek ezekről...

Megjegyzések

hangszoros üzenete…
Igen a háboruk hazugsággal, és/vagy provokációval indulnak -indultak-
http://komlomedia.hu/doc/S_Butler_A_haboru_egy_svindli-1.pdf A bankszterek nagyon begyakorolták. Megoldás lehetne. Itt a példa. Mondjuk totális vagyon elkobzás - familiáris, mutyizó, csahos szinten- se kihagyandó! http://www.youtube.com/watch?v=oHvnDXiQGXs