Oroszország bevallotta, valóban vannak katonái az ukrán határban.

Kreml szóvivője Dmirty Peskov az orosz TV-nek elmondta, hogy "katonáink vannak az ország különféle területein, és vannak csapatok Ukrajna határához közeli területeken is. Néhányan a bázisokon vannak, de másokat áttelepítették az ukrajnai válság miatt".

Washington már megerősítette, hogy a genfi egyezmény, ill. maga a párbeszéd nem segít a bajon. Oroszország ugyan ezt mondja, valamint a szankciók elfogadhatatlanok Így nem lehet tárgyalmi. "Nem lehet úgy kezelni Oroszországot, mint egy bűnös iskolást".

 Tehát akkor az alsó kép mégis igaz:Van csapatok a különböző régiókban, és vannak csapatok közel az ukrán határon. Néhány székhelyű, mások már küldött erősítést miatt az ukrajnai helyzetet , "szóvivője, Dmitrij Peskov mondta Rossiya 1 televízió, AFP jelentett.

Peskov mondta, Oroszország nem lesz az egyetlen párt tartott végrehajtásáért felelős szóló megállapodás feszültségek enyhítése Ukrajnában szerint AFP.

Hozzátette, hogy a fenyegetés a további szankciók Washington is "teljesen elfogadhatatlan".

"A nyugati kollégák próbálják nyomni felelősség [végrehajtásáért üzlet] felé, a mi oldalunkon., de hangsúlyozni kell: ez a közös felelősség , "Peskov mondta.


Megjegyzések