10 tény, amely bizonyítja, hogy az Egyesült Államok áll az ukrajnai válság mögött.Az alábbi pontok a videóból vannak
  • Victoria Nuland az ENSZ szóvivője elmondta egy beszédében, hogy az USA 5 milliárd dollárt költött Ukrajna felforgatására
  • Arseni Jatszenyuk, a puccsal hatalomra juttatott miniszterelnököt nyiltan támogatja az USA kormánya, a NATO és a Nemzeti Együttműködés a Demokráciáért.
  • Victoria Nuland és Kijev amerikai nagykövete közöttileleplezett beszélgetés, amelyben megtárgyalták a következő kormányalakításmozzanatait és személyi kérdéseit, amelyről külön írtam.
  • Az amerikai szenátor John McCain, Ryan Murphy és Victoria Nuland Kijevbe látogattak még a puccs előtt, hogy felbuzdítsák az ukránokat.
  • Az Egyesült Államok és az EU propaganda videója.
  • Az USA nyíltan támogatta az ellenzéki tüntetéseket, amik számukra legálisnak és békésnek számítottak.
  • A Fehér Ház nagymértékben támogatta a puccsista kormányt annak ellenére, hogy az sértette az ukrán törvényt és az emberi jogokat.
  • A CIA igazgatója Kijevbe látogatott, másnap megindultak a csapatok K-Ukrajna ellen. később már hivatalosan is megjelent, hogy a CIA és az FBI karöltve működik Kijeven „segíteni” a dolgokban.
  • Az aki mindebből csak nyer: az amerikai energiacégek. Oroszországból jövő gáz csökken, míg a transzatlanti régiók közötti kereskedelem megerősödik.
  • …talán Önnek is van egy bizonyítéka, hogy a Kelet-Európában kialakult krízisért, sajnálatos módon, most nem a ruszkik felelnek?


és...

400 amerikai zsoldoskatonai harcol Ukrajnában Kijev oldalán
http://www.spiegel.de/politik/ausland/ukraine-krise-400-us-soeldner-von-academi-kaempfen-gegen-separatisten-a-968745.html


Az ukrán válság egy újabb hidegháborút robbantott ki, amiért az amerikaiak a felelősek – írja a humansarefree.com portál. 

Ha ez nem lenne elég, azzal folytatják, hogy a NATO gazdasági szankciókkal fenyegeti Oroszországot és katonai bázis felépítésével a harmadik világháború kirobbantását éri el.

Mindez azzal kezdődött – a nem is titkolt oroszpárti írók szerint – hogy az amerikai kormány puccsal megdöntötte az ukrán legitim kormányt, amely helyére bábkormányt tett, a nép akarata ellenére.

Két oka is van annak, hogy Ukrajna az amerikaiak figyelmét élvezi. Először is Ukrajna az oroszok közvetlen szomszédja, másodszor Ukrajnán keresztül vezet az orosz gázvezeték. 

Azok az államok, akik 1999-ben több ezer bombát dobtak Jugoszláviára, akik lerohanták Afganisztánt, és akik Líbiát is megszállták, most Oroszország erőszakossága miatt sírnak. Akik egykor Irakot is megtörték, szuverenitására fittyet sem hányva, most az ukrán szuverenitás miatt aggódnak.


Putyin márciusban azt mondta, hogy az amerikai és EU közös megegyezésével kialakított ukrán kormány illegitim, válaszul a krími népszavazás eredményét Moszkva jogilag is megerősítette. ,,Úgy gondolom, hogy ez előre eltervezett akció volt." – mondta Putyin a kijevi válsággal kapcsolatosan.

Az amerikai média tömény adagokban próbálja belénk tömni, hogy Oroszország a demokrácia nagy ellensége. Amit minden esetben kihagynak: ,,A Krím félsziget lakosságának nagyobb része orosz ajkú és a népszavazás során nyilvánvalóvá vált, hogy Oroszországhoz akarnak csatlakozni."

Az elmúlt hetek alatt az amerikai és EU vezetés több katonai bázis felállításával akarja Moszkvát megijeszteni. Az igazság az, hogy egy régen elkezdett folyamat részét láthatjuk. A következő képen azt láthatjuk, hogy hány NATO bázis létesült Oroszország köré.Jelenleg amerikai tengerészeti flották gyakorlatoznak szövetségeseikkel, Romániával és Bulgáriával az oroszok előszobájában. Ugyanakkor több amerikai csapatot küldtek Lengyelországba, Litvániába, Észtországba.

A portál jogosan teszi fel a kérdést. Mi lenne a reakciónk, ha most Oroszország és Kína telepítene bázisokat közvetlen közelünkbe, rakéta kilövő állomásokat állítana fel a határaink mellett, és mindezt gazdasági szankciókkal fűszerezné meg? Nos, szerintetek?

Megjegyzések

És verik a négereket...
Névtelen üzenete…
Слава Україні! Героям слава!
Te mocskos patkàny!
Veritas üzenete…
Ez is hazugság..!

http://harcunk.info/index.php/keleti-front/79-bulvar/809-video-rasszista-negerek-passziobol-verik-a-fehereket-obama-amerikajaban
Veritas üzenete…
Ez is hazugság..!

http://harcunk.info/index.php/keleti-front/79-bulvar/809-video-rasszista-negerek-passziobol-verik-a-fehereket-obama-amerikajaban
Veritas üzenete…
http://www.globalresearch.ca/the-destabilization-of-ukraine-a-classic-false-flag-operation/5372670?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201506

http://www.globalresearch.ca/the-u-s-has-installed-a-neo-nazi-government-in-ukraine/5371554