Nanner, aki belelátott az ELIT terveibe és nagy háborúról beszél

Charles Nenner cikluselemző, aki a háború és béke periódusait is tanulmányozza, és aki a Goldman Sachs-nál volt tanácsadó a Fox Business adásában megjósolta még 2011 tavaszán, hogy egy óriási közel-keleti háború fog kitörni, ami pénzügyi összeomlást fog eredményezni.

Azt mondta, hogy ez a háború és az összeomlás úgy 2013 elején kezdődik, de úgy néz ki, hogy az Elit terve azóta már csúszott, egészen mostanáig….vagy mégsem?

Greg Hunter május 20.-án készített vele egy húsz percesinterjút, amelyben megismételte a jóslatát, hogy a nagyméretű közel-keleti háború továbbra is közeleg. Ha azt kérdezik tőle, hogy ez a háború hirtelen fog é kirobbanni, akkor Nanner azt mondja, hogy nem, mert ez a nagy háború a Közel-Keletről lassan és észrevétlenül jön és majd tíz év múlva, ha visszatekintesz, tudni fogod, hogy igen ez 2013-ban kezdődött.

Érdekes és még érdekesebb, ha azt nézed, hogy elit intézményeknél dolgozott sokat és nyilván összeakadt pár globalista stratégával, akik tudtak ezt, azt. 

Szóval szerintem, amit mond nem is egy jóslat, hanem egy ismert TERV részlete

Mi zajlik a Közel-Keleten? Izrael hadban áll a szomszédaival, főleg Szíriával, ahol a háború könnyen átterjedhet más országokra is....és aztán ott van Irán az első számú ellenség, aki ellen szintén háborút indítottak és ezt eszkalálják.

S még egy.....Albert Pike....mond valamit?


A Goldman Sachs volt technikai elemzője jelenleg a piaci trendek előrejelzésére specializálódott Charles Nenner Kutatóközpont vezetője. Kutatóközpontja olyan számítógépes programot fejlesztett ki, ami bizonyos minták alapján képes előre jelezni a piaci trendeket. Nenner már két évvel a Lehman Brothers csődje előtt jelezte az ingatlanpiaci és tőzsdeválság elkerülhetetlen érkezését.

Megjegyzések