Miért hazudik Moszkva az ukrajnai jelenlétével kapcsolatban?

Hamis műholdképekkel bizonygatják az orosz betörést, ami szerintem is történik, de nem úgy, ahogyan azt most leleplezni kívánták. Nyilvánvaló, az oroszok is használják a megtévesztés és a hazugság politikáját ahogyan szokás és ez teljesen normális, hiszen  Oroszország kényszerhelyzetben van és hazudnia, rejtenie kell magát, ha nem akar ideje hamar katonai konfliktusba keveredni a Nyugattal. 

Egy biztos, a Nyugat hazugságokat terjeszt Oroszország magatartásával és pozíciójával kapcsolatban, ez számomra kétségtelen. Oroszországra én úgy tekintek, mint aki próbál ebből a sakkjátszmából a legjobban kijönni, ami most egész jól működik. Sikerült Krím visszaszerzése, növekszik Putyin népszerűsége, szorosodik a keleti tengely Kínával az élen, s mind ez a Nyugat fájdalmára. Ezt a fájdalmat onnan látni, ahogyan most a médiában sikoltozik Merkel és az Obama/Cameron bagázs, mint ahogyan a Lánchíd-rádióban a nő.Oroszországot a történelem során többször próbálták lenyomni, s most is ez történik. Putyin túl jó, s mennie kell. Ezért elindították a háborút, ami most egyenlőre szócsatában, információkban nyilvánult meg, no meg a gazdasági/kereskedelmi embargózás formájában, ami azért igen durva, mert sok szakértő jól tudja, hogy a következő katonai lépés lesz.

Igen, igazuk van, mert az oroszokat sarokba fogják szorítani olyannyira, hogy ne legyen más választásuk, mint a kitörés és ez lesz az, erre vár a Nyugat: mikor tőr ki Oroszország

addig folyamatos a NATO expanzió 

Magyarországon is megy az agymosás:Szerintem Obama tegnap intervencióról azért nem beszélt, mert az még korai lenne még. Akkor a Nyugat türelmetlen, dühös és primitív arcát láthatta volna meg a világ és agresszióért kiáltana az ügy. Jelen pillanatban a NATO/USA erre még nincs teljesen felkészülve. 

Nógrádi interjút is érdemes megnézni, habár Ő sem a mi emberünk.

Megjegyzések