Bizonyítva: a Nyugat háborút akar Oroszországgal!

Tegnap hírek jelentek meg számos neves brit lap honlapján, mint a Guardian és a Telegraph, hogy az ukránok egy csomó orosz harci járművet semmisítettek meg és hogy kitört a háború a két ország között. 

Pár link: 
Ezt a NATO és más nyugati média által terjesztet kacsát átvették itthoni jól járatott lapok is...az ATV, a HVG, HírTV... lesem ellenőrizték.

Az egész Nyugat hitelessége összeomlott tegnap!...de ezt hamarosan el is fejti a birka

Másra nem jók mint háborút uszítani!!!! Most is az orosz lapokhoz kellett fordulni, hogy megtudjam a valóságot, ahol hamis zászlós hadműveletről írnak, hogy az ukrán hadsereg lőhette szét a saját harckocsijaikat. Egyébként elég durva harcok folynak odaát. Még foszforgránátot is láttak felvillan az éjszakában.

A nyugati média még most is keringeti a fenti álhírt

A hazugságból természetesen hamarosan valóság lesz...jó úton haladnak, ugyanis a NATO elhatározta, hogy nekimegy a nukleáris nagyhatalomnak Oroszországnak!!! Ehhez már megkezdettek az előkészületek.


Most mindenki láthatja és ez erre sokan rámutattak a napokban, hogy a nyugati média hazug és korrupt.


Így vezetik bele Európát egy  nagy háborúban, amiben majd mindenki porrá ég. Úgy néz ki, ezt akarják...és ki az, aki ezt észreveszi? 


Amerika és Izrael megőrült ámokfutók. Borotvával járnak, hazugságokkal és vérrel szórják tele a világot. Nincs rájuk szükség!!!!


Nyíltan háborút provokál a nyugat!!! Azt szeretnék elérni, hogy Ukrajna legyen a III. világháború kirobbanásának színhelye.

Megjegyzések

Névtelen üzenete…
"Ezt a NATO és más nyugati média által terjesztet kacsát átvették itthoni jól járatott lapok is...az ATV, a HVG, HírTV...le sem ellenőrizték.
"

Azért pár linket dobhattál volna fel!
Hegedűs Ákos üzenete…
Gondoltam, hogy utána néz akit érdekel, de jó ötlet
Névtelen üzenete…
"Most is az orosz lapokhoz kellett fordulni"
B. verzió, hogy ez a blog is az orosz befolyás egyik csatornája - lásd Jobbik..