Honnan ered az Oroszország elleni gyűlöletkeltés?Az USA és az EU vezetői újabb szankciókkal sújtják Oroszországot és még tovább fenyegetőznek, s azzal szédítik a tömeget, hogy ők ugyan leemelnék a tiltásokat, de csakis akkor, ha a hónap végére Moszkva mutat valamit, ami a béke irányába vezet. Csak az a baj, hogy maga a Nyugat nem akarja folytani ezt a konstruktív politikát.

Ezt a Kremlben is látják és szomorúan tudomásul veszik, hogy az ukrajnai válságot kezelő határozatokat a Nyugat valamiért félredobja és mindenáron embargózni akar, mintha ez is lenne a cél. És sajnos igen.

Moszkva közölte, hogy ők viszonozni fogják ezt a lépést, nem hagyják annyiban. Ennek a levét Európa népei fogja meginni és már isszák is. 

Andrej Boriszov, Vlagyimir Putyin államfő gazdasági főtanácsadója elmondta, hogy már előkészítették az EU-ellenes választ, amely kiegészíti az élelmiszerek bevitelének egy évre szóló tilalmát. Vannak olyan kapcsolatok, amelyek esetén az európai államok jobban függenek Oroszországtól mint fordítva - fejtegette. Ezek közé tartozik az autók, mindenekelőtt a használt autók, illetve bizonyos ruhaneműk exportja. Az autók bevitelének tilalma szakértők szerint súlyosan érintheti a magyarországi autógyártó üzemeket.A tanácsadó - még az EU-s lépések élesítése előtt - azt is elárulta, hogy a gazdasági minisztérium már összeállította az importtilalom alá eső termékek listáját. Dmitrij Medvegyev miniszterelnök korábban kilátásba helyezte az európai légitársaságok tranzitjáratainak kitiltását az orosz légtérből, amivel súlyos költségtöbblettel járó kerülőre kényszeríthetik a repülőgépeket. http://www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/kiuthetik_magyarorszagot_is_az_oroszok.586606.html
Tegnap Barroso a békéről, boldog jövőről, közösségről hablatyolt, de gyakorlatilag Brüsszel az ellenkező útra vezet minket, aminek a végén egy nagy szakadék tátong. Sajnos az irányítás a lehető legrosszabb kezekbe került és nem látok kiutat ebből csak a felkészülést.

Hatalmas az oroszellenség, de miből fakadhat? Honnan ered az Oroszország elleni gyűlöletkeltés?

Csak egy név és mindenre fény derül:  Zbignew Brzezinski az Új Világrend stratégája. Nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy ennek az embernek mekkora befolyással bír a nyugati elit körében. Olyannyira, hogy pl. Obama gyakran szóról szóra mondja ugyan azokat a gondolatmeneteket, amit korábban Brzezinski mondott egy interjú során.

Brzezinski hivatalosan már nem dolgozik Washingtonnak, de a háttérben még mindig ír és beszél a totális és megszállott oroszellenes gondolatairól, terveiről. Néha meginterjúvolják és ömlik belőle az orosz gyűlölet.

 Zbignew Brzezinski fiai szintén aktívan űzik a hidegháborús ügyleteket. Mark Svédországban nagykövet és a NATO csatlakozást egyengeti. Ennek eredménye, hogy a svédek is együttműködnek a hadgyakorlatokban és segítik a Nyugat terveit, habár nem tagok. A tavasszal, majd júniusban is volt több ezres létszámú hadgyakorlat a svédekkel és a norvégekkel. A másik fia, pedig a NATO-ban dolgozik.

Brzezinski apja is oroszellenes volt, de pontosan, hogy mi fűti őket ez a hangulat azt nem tudni, de nagyon erős, és Ő mint az Elit első stratégája a geopolitikájukat ennek rendelik alá és gyakorolják, s látjuk napjaink eseményeiből, hogy óriási mozgató ereje van ennek.

Bizonyára emlékeznek a Szíriát majdnem lebombázó tavalyi ügyre, aminek végül is Moszkva vetett gátat. Ma ugyan itt állunk, de már más a felállás, mert Moszkvát sikerült feketelistára tenni, névleg hiteltelenné tenni, izolálni, s így már nehezebben köp az Elit levesébe. Van egy olyan érzésem, hogy erről is van szó.

Most az USA és szövetségesei, ha minden igaz, elkezdik bombázni Szíria területét is, ami ugye Szíriának, Oroszországnak és Iránnak nem igazán tetszik és ha eldurvulnak a dolgok és ténylegesen ezek az országok úgy reagálnak, ahogy korábban ígérték, akkor nagy gáz lesz.
A káosz garantált. 

Csak képzeljük el: mindenki az érdekeiért fog harcolni, abból mi sül majd ki? Ugye nem hisszük, hogy a szövetségesek csak a terroristákat hajkurásszák. Lefognak csapni az Asszad állásaira is és Iránt is belerángatják. Iránt akarják valójában kiugrasztani, mert nagyon nem akartak az elmúlt évek során, pedig Izraelnek nagyon viszketett.

Itt egy előre megírt forgatókönyv szerint halad a dolog, amit néha kiigazítanak, de a fővonal az marad: mindenki behódoltatni az Új Világrendnek.

Oroszországot-Kínát is majd kiakarják ugrasztani valahogy. Már a feketelistázás folyamat beindult. A Nyugat sosem fog nyíltan agresszorként feltűnni. Mindig kitalál valamit tetteire. Ebből is látszik, milyen fontos a tömeg megvezetése, mert ha a tömeg nincs mögöttük, nem támogatjuk őket, akkor végük.

Én nem hiszek az emberiség magától való felébredésében. Az internet nem fogja elhozni a megváltást. Az emberek ugyan olyan zombik, mint régen. A média ugyan olyan hatalommal bír felettünk, s továbbra is meghatározza a történelmi tudatunkat.  

Megjegyzések

Névtelen üzenete…
Ugye nem feledjük, hogy ebben a korban, ami igaznak látszik az hamis, ami hamisnak látszik az igaz?!
Névtelen üzenete…
Nem osztom ezt a nézetet, ez így kényelmesen túl egyszerű lenne.Alaposan tájékozódni kell a fősodratú és alternatív médiából egyaránt és a konklúziót a megismert információkból kell meghozni.Nem utolsó sorban a saját bőrödön megtapasztalt tényekből.