Baljós árnyak: Európában többeknek rossz előérzete támadt ...és beszélnek...

Az Oroszország elpusztítására tett politikai lépések és annak beláthatatlan szörnyű következményeinek gondolata megrettenti néhány személyt és kezdenek kifelé araszolni ebből a körből Londonban, a NATO-ban, állítólag Obama is, és más európai vezető is felszólalt már és adott hangot aggodalmának, mint a mi miniszterelnökünk is, aki a következőket mondta nemrégiben:

 "Az Egyesült Államok egy konfliktusba taszít minket, aminek rossz vége lehet.”
Az USA és Oroszország között "hidegháborús" helyzet alakul ki, és nem kellene részt vennünk ebben"- mondta Orbán,
..."az USA nem csak beavatkozik, hanem aktívan részt vesz a közép-európai országok politikai életében."
"Egy új korszakba léptünk be"- tette hozzá a miniszterelnök.
"Az Egyesült Államok egyszerűen befolyásra vágyik


Érdekes, Lázár András is rosszat sejt és háborútól tart: Lázár az interjúban - szakítva az elmúlt évek euroatlantista diplomáciájával - kijelentette: elítéli az USA külpolitikáját, mely Oroszországot szembefordítja az EU-val, úgy értékeli, hogy ez Európa és hazánk érdeke ellen hat. Lázár azt is elmondta, hogy a jelenlegi helyzetben béketárgyalásokra is szükség van. Lázár azt is elképzelhetőnek tartja, hogy a konszolidáció időszaka nem fog beköszönteni, lehetséges, hogy válságkormányzásra kell készülni, aminek háborús logikája van. A politikus azt is kijelentette, hogy a jelenlegi helyzetben sajnos a háború a legvalószínűbb forgatókönyv. tovább: http://alfahir.hu/mar_a_kormany_is_haborura_keszul_de_mindennel_fontosabb_a_beke

Rá nem sokkal Orbán Viktor megdöntése volt a téma, amit tüntetések kísértek.
Aztán Francois Hollande is hasonlókat mondott a múlt héten azt, hogy az Oroszország elleni szankciókat meg kell szüntetni.

Hollande a BBC rádióbeszélgetés során elmondta: „Ha Oroszország válságban van, az nem feltétlenül használ Európának. Én nem vagyok annak a politikának a híve, ami a dolgokat a rosszabb irányba terelik, Én szerintem a szankciókat le kell állítani.”

A Fehér Ház egykori tisztviselője szerint a 12 áldozatot követelő terrorista támadás egy hamis, megrendezett művelet volt, melynek "célja, hogy megerősítse Franiaország Washington irányában fennálló vazallus státuszát."

Elmondta, hogy a francia gazdaság szenved az USA által Oroszország ellen életbe léptetett szankcióktól. "Hajógyárak, melyekre szintén súlyos hatással vannak a szankciók, nem tudják teljesíteni az orosz megrendeléseiket a Washingtonnal fennálló francia vazallusi státusz miatt, és a francia gazdaság egyéb tényezőire is kedvezőtlen hatással vannak a Washington által a NATO báb államokra kényszerített Oroszországra alkalmazandó szankciók.

Aztán az RT France – a francia nyelvű Putyin TV- leadott egy videót, amiben Hollande a legutóbbi terrortámadás elkövetőt sorolta és az érdekes az, hogy az  ``Illuminés`` vagyis Illuminati  szót is hallhattuk. https://www.youtube.com/watch?v=QlzVpPf_juw&feature=youtu.be Nyilván valóan ezek az emberek valamit tudnak és aggódnak, mégpedig nagyon, hogy már nem tudják benntartani… lehet gazemberek…oké…de azért van eszük és érzik a dolgok határát és némelyeknek a sok már túl sok.

Még nincs vége, mert had említsem Mihail Gorbacsovot, aki szerinte a nyugati magatartás miatt az ukrán-orosz konfliktus egész Európát lángba borító nukleáris háborúval folytatódhat. Ha valaki a jelenlegi „felizzott hangulatban elveszíti a hidegvérét, akkor nem éljük túl a következő éveket” – mondta - mondta, ,majd elmondta azt is, hogy nem szokott hasonló kijelentésekkel dobálózni, de most tényleg így érzi, borzasztóan aggódik. A 83 éves politikus már tavaly év végén arról beszélt, hogy a világ egy új hidegháború szélén áll.


Megjegyzések