Mit akar a NATO az azonnal bevethető gyors reagálású sereggel Európában a XXI. sz. elején?A NATO hamarosan egy azonnal bevethető „ultragyors reagálású haderőt” lesz képes felsorakoztatni Oroszországgal szemben 2015 során, ami támadásba fog lendülni, amint az oroszok betörnek egy szövetséges területre. Katonák jönnek Hollandiából, Norvégiából és Németországból –mondta a NATO főtitkár jan.14.-én Berlinben.

Közben az orosz főparancsnok jan. 13.-án elmondta, hogy az orosz északi flotta egyre épül: 3000 katonát, 39 hadihajót és 45 tengeralattjárót állomásoztat Alakurttiban.

A Nyugat és a NATO szándékosan keltette Ukrajnában a káoszt és a harcokat, ami jelenleg is zajlik, hogy igazolja haderejének előrenyomulását Oroszország felé.

Habár Merkelék azt mondják, hogy a NATO nem ellenség csak védekezik, az okosak tudják, hogy ez egy égbekiáltó hazugság. A NATO mindig is egy támadó és világot elsöprő erőket képviselte az Illuminati oldalán. Minden felvilágosult személy tudja, hogy Oroszországot provokálják, s egy nagy konfliktusba próbálják belerángatni.

...de mégis minek ez a felhajtás, amikor a tények ismeretében tudvalevő, hogy a NATO szellemeket kerget.

A NATO részéről ez nem egy biztonsági lépés, ez a katonai erősítés nem a védekezésről szól, ebből kell kiindulnunk.

Nagyon jól tudják, hogy mire készülnek: tudják, hogy miért kell K-Európába telepíteni a katonáikat, s tudják, miért kellenek a rakétarendszerek, mert van egy tervük…
Van egy forgatókönyv, amit már megírtak, hamarabb, mint ahogyan az események alakulnak, tehát az események folyásából következtetni lehet a forgatókönyv tartalmára és ez eléggé ijesztő, mert ha így áll a dolog, akkor úgy néz ki, kiakarják robbantani a világháborút.

Közben a média folyamatosan igazolja az előrenyomulásuk jogosságát, állandóan elmondják, „hogy hát ezek az oroszok milyenek?”.. de ez megtévesztés, hiszen nincs ellenség. Az ellenséget a NATO teremti saját magának.

Idő kérdése és a káosz még inkább felerősödik, legalábbis tesznek róla, hogy így legyen. Nem tudom hogyan és mikor, de az oroszokat agresszióra késztetik….

Remélem jól érzékeltettem, hogy mekkora nagy bajban vagyunk.

Megjegyzések