Oroszország az Egyesült Államokat bombázza valójában nem az ISIS-t


A tegnapi orosz bombázások során készült felvétel.

Oroszország első hullámban Homs környékét bombázta, ahol állítólag nincsenek is ISIS terroristák, de vannak más Amerika támogatta terrorista terrorszervezetek, amik Asszadékat támadja. 

Oroszország kibukott, hogy közben Izrael Szíria kormányerők állásait aknavetőzi a Golán-fennsíkon és üzente, hogy jó lenne, ha leállnának ezzel, mert így Szíriát gyengítik, ami egyedüli stabil pont még, amit meg kéne őrizni.

Oroszország Amerikai célpontokat bombáz -olvastam egy vélemény, ami igaz is. 

Én személy szerint ebben semmi jót nem látok, hogy a Nyugat hadereje és az orosz-kínai haderő is egy régióban lövöldözik. Csak gondoljuk végig, milyen nagy most a kockázat, hogy kirobbanjon egy nagy háború, mert a Nyugat nem fogja hagyni, hogy dzsihadista zsoldosaikat levadásszák. 

A Nyugat megfog őrülni és kifog kelni magából. Kétségbe esésében az Illumináti bekeményíthet és nyíltan neki megy a keleti tengelynek.

Egyenlőre még próbálkoznak a régi proxy háború technikákkal, elképzelhető. Az Illuminatiban nagy tanácskozások folyhatnak, hogy most mi légyen. Hiszen ha Szíri nem esik el, akkor az Új Világrend álma  füstbe megy. 

Én úgy látom, hogy a harmadik világháború szoftos módon, de Oroszország kirobbantotta, nem rossz dolog ez, mert muszáj volt kilépnie Moszkvának, nem ülhetett a seggén, hisz azzal csak saját maga ellen tett volna.

Feltételezem, hogy hasonló kilépést szeretnének még látni Kelet-Európában, ami nem nagyon jön be. Most kilépett Oroszország, de nem ott ahol szerették volna.

A helyzet fokozódik ...

Ezt meg osszátok.....

Megjegyzések

Névtelen üzenete…
Muszály lenne kitakarodnia Ukrajnábol....