Minket is megfenyegetett a Nyugat kreálta ISIS az új hollywoodi videóban. + a 4 perces videó

Az alábbiakat az MTI hozta le, s én csak annyit fűznék a témához, hogy vegyük figyelembe azt, hogy a nemrégiben történt terrortámadás egy hamis zászlós akció volt, azaz megvolt rendezve. Erre elég sok a bizonyíték, amik nevetségesen hasonlítanak a korábbi terrortámadások alakalmával is megfigyelt jelenségekre, mint az ott felejtett útlevél és az egy időben zajlott anti-terrorista hadgyakorlat. 
Aki benne van a témában az bizonyára értesült a körülményekről. Az, amit a legújabb terrortámadás is szolgált az pedig nem más egyes kutatók szerint is, mint az Új VilágRend, amit a káoszból hoznának létre. Érdemes Devid Icke videóját is megnézni.

Nekem van egy másik elképzelésem, hogy elsőként mire volt jó az Illuminatinak a párizsi akciója, mire jó hogy a kis kerületeinkben hazafelé ott látjuk a fegyveres katonákat. A Nyugat Illuminati a káosz ura. Káoszt akarnak és félelmet, ezáltal meggyengítik az embert és ebből a kiszabadult félelemenergiából táplálkozik ez a háttérhatalom, ebből merít erőt!!!!! A Félelemnek van energiája, amit a gonosz ki tud nyerni a térből. 

Gyakorlatilag a háttérhatalom indított háborút Európa lakossága ellen, amit az ISIS proxy harcosaival teljesít ki majd. 


"A Nyugat Illuminati által létrehozott Iszlám Állam legújabb, négyperces videóját hollywoodi stílusban narrálják. Fenyegetik a terroristák elleni nemzetközi koalícióban részt vevő államokat, gúnyolják az amerikai hadsereget, és felszólítják a világ muzulmánjai, hogy egyesüljenek a fekete zászló alatt.

Az Iszlám Állam által közzétett felvételen Magyarországot is fenyegeti a terrorszervezet, amely a "ördögi koalíció" tagjaként az iszlám ellen harcol. A videó kigúnyolja Amerikát, amiért az Afganisztánban és Irakban végrehajtott katonai műveletekben résztvevő alakulataik "demoralizáltak" a közel-keleti kudarcaik miatt. A videó rengeteg adatot is közöl arról, hogy 6500 katona lesz éves szinten öngyilkos az Egyesült Államokban.

"Amerika, azt állítod, hogy a tiéd a történelem legnagyobb hadserege. Ugyan van elég embered és fegyvered, de a katonáidnak nincs elég akaratereje és nem elég elszántak, mióta vereséget szenvedtek Afganisztánban és Irakban"- hangzik el a videóban.

A propaganda videóban megpróbálják megfélemlíteni az Iszlám Állam ellen harcoló koalíció katonáit.

A propaganda-videó azt is részletezi, hogy milyen elképesztő mértékű pénzébe kerül Amerikának az iszlám elleni harc.

A négy perces videóklippet tegnap tették közzé. A képeken 60 nemzet zászlaja látható, köztük Magyarországé is, amely az Iszlám Állam elleni globális koalíciót alkotja. Külön kiemelik a Szíriában aktívan tevékenykedő orosz-iráni-török koalíciót. 

"A hitetlenek miatt ismét egyesülünk, hogy harcoljuk az igazságért. A számbeli fölényetek csak a hitet növelik bennünk" - fogalmaznak.

"Számoljuk a zászlóitokat, amely ha eléri a 80-at, akkor - ahogyan a próféta is megmondta - a háború lángjai végül elégetnek benneteket a halál dobjain"
- vallják meg hitüket a terroristák.

A rendkívül jól animált és professzionális módon elkészített videó alatt egy Hollywood-stílusú hang azt üzeni: "A legfrissebb híreket, képeket és videókat közöljük a legaktuálisabb eseményekről".


A propaganda célokra, toborzásra és a szövetségesek keresését célul kitűző videó a kalifátus történetét, megalakulását és terjeszkedését magasztalja. Megemlítik, hogy a kalifátus területe már meghaladja Nagy-Britanniáét, és mintegy nyolcszorosa Belgiuménak."

Megjegyzések