A temetkezési igazgató a Covid-oltás bevezetése óta a vérrögök miatt elhunytak számának „riasztó növekedéséről” számol beEgy brit temetkezési vállalat igazgatója azt mondja, hogy a trombózissal összefüggő halálozások számának növekedését tapasztalja, amit a Covid-19 vakcinának tulajdonít.

A Milton Keynes Családi Temetkezési Szolgálat igazgatója, John a közösségi médiában közzétett frissítést leírta, hogy „természetellenes” növekedést tapasztalt a halálozások számában az oltás bevezetése óta.

„Amit látunk, az természetellenesen sok szívinfarktus, szélütés, aneurizma miatti haláleset, és ezek mind közvetlen következményei a trombózisnak, a tüdőben, a lábakban, különböző helyeken kialakuló embóliáknak, így okozva ezeket a haláleseteket. És ezek országszerte jól dokumentáltak” – mondta a temetkezési vállalkozó.


„Úgy tűnik, senkit sem aggaszt a riasztó növekedésük. Korábban nagyon-nagyon ritkán láttam vérrögöket, most pedig idén többet láttam, mint az előző 14 évben, hogy képet adjak.”

Az egyik elmélet szerint az emberek, akik bevitték a kísérleti oltást, „megtizedelték az immunrendszerüket” – mondja John, így érzékenyek és sebezhetővé váltak az olyan dolgoknak, mint az influenza és a megfázás.

"Ez az, amit most látunk ezeknél a oltott személyeknél az országban fent és lent – ​​hogy nagyon megbetegednek, tényleg nagyon megbetegednek."


John együttérző könyörgéssel fejezi be, amelyben arra kéri az oltásban részesülőket, hogy hagyják figyelmen kívül a mainstream médiát, és mondják el nekik: „Kérlek, kérlek, ne foglalkozz több ilyen oltással. Ez megöl téged. és az, hogy több oltásért sorban állj, amikor már kétségbeesetten beteg vagy, nem megoldás.”

"Lépj egy lépést hátra. Csak nézzen egy kicsit mélyebbre, mint amit a BBC és a Google mond. Az oltások okozzák a betegséget. Az omikron a vakcina által okozott sérülés; semmi több annál."


Kövesd a szerzőt a Gabon: https://gab.ai/adansalazar

Megjegyzések