Íme, miért hal meg idő előtt a legtöbb oltott




2021. december 11-e van.
Mindannyian tudjuk, hogy a Covid-19-oltások beadása rövid távú kockázatai borzasztóak – rosszabbak, mint bármely hagyományos vakcinával vagy gyógyszerrel kapcsolatos kockázatok, amelyeket valaha készítettek, és a múltban is voltak rémtörténetek a gyógyszerészeti termékekkel kapcsolatban.

A kábítószer-gyártó cégek a legkegyetlenebbek az összes vállalati egység közül – pozitívan jóindulatúvá teszik a fegyvergyártó cégeket. És amint arra már korábban rámutattam, viszonylag tisztességes megjelenést kölcsönöznek az illegális kábítószer-kereskedelemben résztvevőknek.

2020 végén, egy évvel ezelőtt lehetett tudni, hogy a Covid-19 oltások szívpanaszokat, agyvérzést, neurológiai problémákat, szívizom- és szívburokgyulladást okoznak.

Ezt azért tudom, mert tavaly, 2020-ban több videót is készítettem, amelyekben elmagyaráztam, hogy ezek a dolgok meg fognak történni. És hogy a nemkívánatos események nem lennének ritkák.

Ha érdekel, nézd meg a Covid-19 vakcina – Lehetséges vakcina mellékhatások vagy létfontosságú információk a Covid-19 vakcináról című videómat . Mindkét videót 2020 decemberében rögzítették és publikálták, és még mindig ott vannak. Ha a YouTube-on lettek volna, természetesen eltávolították volna.

Ezer szót írtam már ezekkel az oltásokkal kapcsolatos rövid távú problémákról.

De vizsgáltam a közép- és hosszú távú veszélyeket is, és amit találtam, az valóban félelmetes. Ez tényleg egy selejtezés. Attól tartok, a legtöbb oltott szerencsés lesz, hogy kibírja öt évig – és ez egy olyan oltás, amely nem azt csinálja, amit a legtöbben gondolnak. Hogy őszinte legyek, mindenkit, aki még mindig elfogadja ezeket az oltásokat, öngyilkosnak kell tekinteni, vagy őrültnek kell tekinteni. A várható élettartam drámaian csökkenni fog – és nem csak azért, mert az egészségügyi ellátás minősége naponta romlik. Őszintén szólva nehéz elhinnem, hogy vannak olyan emberek, akik annyira meg vannak tévesztve a hazugságokkal, hogy annyi oltást vesznek fel, amennyit felajánlanak nekik.

Ha egyébként kételkedsz a hiteles adataimban , tekintsd meg a jóslataim és figyelmeztetéseim listáját a www.vernoncoleman.com oldalon.

A politikusok, a kormány tudósai és az újságírók azt állítják, hogy a kísérleti oltásokkal nem járnak közép- vagy hosszú távú veszélyek.

De ezt azért mondják, mert úgy tűnik, semmit sem tudnak a hagyományos vakcinákról, amelyek közép- és hosszú távú problémákat okozhatnak és okoznak is. És természetesen semmit sem tudnak a kísérleti covid-oltásokról, mert a földön senki sem tudja biztosan megmondani, mi fog történni öt vagy tíz év múlva.

Tettem azonban egy határozott, klinikai kísérletet, hogy elemezzem, mi fog történni.

Először is természetesen ott vannak a szívproblémák. Úgy tűnik, hogy a szívkárosodás, amely felelős azért, hogy oly sok fitt sportoló elesik vagy összeesik, valószínűleg sokkal több embert érint, mint amennyiről tudunk. Az orvosok aligha tudják eltávolítani a szíveket az élő betegekből, hogy lássák, hányan szenvednek súlyos, korai stádiumú szívproblémától. A szívizomgyulladást, szívburokgyulladást és egyéb problémák illetően ez még kezdeti idő. Ez a probléma ma már sokak életének állandó része. És mindezt nagy pontossággal megjósoltam. Ismét csak nézzd vissza az elmúlt két évben készített videókat. Mindent megjósoltam. A videók mind a Brand New Tube-on vannak. Figyelmeztettem, hogy többen, sokkal többen fognak meghalni az oltások miatt, mint az átkeresztelt influenza miatt.

Természetesen úgy tűnik, hogy a szívproblémákat súlyosbítja a nagy testmozgás. Attól tartok, lesznek hirtelen halálesetek azok között, akik dolgoznak, havat lapátolnak vagy keményen kertészkednek. Az idősek körében bekövetkező haláleseteket a szokásos öregedés eredményeként el fogják susmákolni.

Egyébként észrevetted, hogy mostanában a hivatalos álláspont szerint az edzőterembe járó emberek nagyobb valószínűséggel kapnak agyvérzést vagy szívinfarktust – mintha egyszerűen az edzőterembe járás lenne a probléma? Nem említik az oltást mint okot. Megpróbálják normalizálni a szélütéseket és a szívrohamokat, hogy fedezzék az oltás-sérülteket.

És gyanítom, ezért is esik össze annyi fiatal a táncparketten. A meleggel kombinált gyakorlat nyomást gyakorolt ​​a sérült szívekre. És összeestek. Vannak történetek, amelyek célja a valódi probléma elfedése. Furcsa módon még azt is láttam, hogy azt állították, hogy a globális felmelegedés az oka az összes szívproblémának, amit látunk. Ez tényleg durva.

Sajnos nincs kétségem afelől, hogy egyre több embert fogunk látni, akik súlyos szívproblémát szenvednek oltások következtében. Az idősek korábban halnak meg, mint egyébként. De a fiatalok halálozása továbbra is sokkoló lesz. A szívinfarktusok példátlan járványa miatt már most is felhívják a figyelmet arra, hogy defibrillátorokat helyezzenek el az iskolákban és a sportklubokban.

Az oltottak immunrendszerében bekövetkezett változás is nagy jelentőséggel bír majd. Beszámoltak arról, hogy a dupla oltottak közül sokan elveszítették immunrendszerük képességét. Ez azt jelenti, hogy hihetetlenül sebezhetőek számos betegséggel szemben.

Tehát azt gyanítom, hogy az oltottak rendkívül sebezhető lesz az influenza új változataival szemben. Folyamatosan arra ösztönzik őket, hogy fogadjanak el új oltásokat, új oltásokat és így tovább. A tudatlanok, félelmetes módon fogékonyakká, tűpárnákká válnak, a gyógyszercégek irdatlan milliárdos nyereségre tesznek szert, az orvosi szakma hatalmas honoráriumot kap majd az oltásokért, és a világkormány Agenda mögött álló összeesküvők egyre közelebb kerülnek céljaik eléréshez. Az oltási-útlevelek – nyilvánvalóan természetesen – digitális útlevelekké változnak, amelyek pénzügyi részleteket tartalmaznak, és így tovább, és a rabszolgaság teljes lesz. A jövő most nagyon-nagyon közel van.

Súlyos neurológiai problémák is lesznek. Ezek már kialakulóban vannak – az arcidegbénulás természetesen jól ismert. De lesz még sok más, amiről 2020-ban tudtak.

Lesznek termékenységi problémák? Szerintem lesz. Természetesen senki sem mondhatja, hogy nem lesz.

Megdöbbentő, hogy hány nő nem iszik meg egy pohár bort sem abban az esetben, ha a babájáról van szó, de boldogan kísérletezik a vakcinákkal. Senki sem tudja, mi lesz velük vagy a születendő babával.

Egyre több olyan nő fog szülni fejletlen csecsemővel, akit beoltottak és teherbe esik. Vagy a babáknak komoly szívproblémáik lesznek. Ki tudja? Sok lesz a vetélés, vagy halva szülés. A kórtörténet tele van olyan gyógyszerekkel, amelyekről mindenki azt mondta, hogy biztonságosak, de kiderült, hogy nem olyan biztonságosak. A talidomid csak egy a sok gyógyszer közül a történelemben.

És mi lesz, ha ezek a babák felnőnek? Teljesen terméketlenek lesznek? Milyen egyéb problémák fognak még kialakulni? Az mRNS egy teljesen új típusú termék. Senki sem tudja pontosan megmondani, hogy mi fog történni. Senki sem tudja megmondani, mi lesz öt, tíz vagy tizenöt év múlva. Várnunk kell, és meglátjuk. És mielőtt bárki gúnyosan kinevetné, hadd emlékeztesselek arra, hogy voltak olyan gyógyszerek, amelyek hatással voltak azoknak a nőknek a gyermekeire, akik szedték őket.

A diethylstilboestrol (DES) gyógyszer az ösztrogén gyártott változata. Terhes nőknek adták a vetélések megelőzésére. Biztonságosnak tartották, bár erre használhatatlan volt. 1971-ben kiderült, hogy a gyógyszer rákot okozott, és Amerikában az orvosok felhagytak vele. Az európai orvosok további hét évig folytatták.

De van egy csavar. Később világossá vált, hogy azoknak a nőknek a lányainál, akik terhességük alatt DES-t szedtek, megnövekedett a kockázata többféle rák kialakulásának. 1977-ben írtam erről a Paper Doctors című könyvemben – és az európai orvosok ezután felhagytak a gyógyszer kiírásával terhes nők számára. 40 évbe telt, mire a rákos megbetegedések nyilvánvalóvá váltak.

Az oltottak rákkockázatát nem lehet alábecsülni. Senki sem tudja, mi fog történni.

Már vannak korai jelek.

Egy idahói orvos (Amerika) beszámol arról, hogy hússzorosára nőtt a méh-nyálkahártyarák előfordulása az oltott betegeknél.

És persze a menstruációs problémák köztudottan komoly problémát jelentenek az oltottak körében. Attól tartok, hogy a rákos megbetegedések minden típusának előfordulása drámaian meg fog növekedni az oltottak körében. A megváltozott immunrendszerrel nagy problémákkal kell szembenézni.

És van még egy probléma.

Az oltott képes lesz-e vényköteles vagy vény nélkül kapható gyógyszereket szedni? Ha például aszpirint vagy warfarint szednek, akkor ezek a vérzési problémák rosszabbodnak? Teljesen új területen vagyunk. Kétlem, hogy a kormánynak tanácsot adó tudósok és pszichiátriai szakembereknek van fogalma azokról a problémákról, amelyek a gyógyszer-kölcsönhatások során előfordulhatnak hétköznapi embernél. És mivel a covid oltás teljesen új, nincs korlátozva az előttünk álló problémák száma.

Tehát mit tehetnek az oltottak, hogy segítsenek magukon?

Az oltottnak kerülnie kell a megerőltető testmozgást – nehogy valamilyen módon megsérüljön a szívük. Attól tartok, hogy a károsodás nem mindig jelenik meg a szív tesztelésekor. Gyengéd testmozgás javallott csak azok számára, akik átestek a covid-19 oltáson. A "nem"-et mondó labdarúgók hírnevükön felüli bölcsek voltak.

És ha véletlenül beoltották volna, és az immunrendszert a legjobb állapotban szeretné tartani, D-vitamint és cinket könnyedén vásárolhat. Könnyen megvásárolhatja ezeket– de ne vegyen be többet az ajánlott adagnál, mert súlyos és akár halálos mellékhatásokat is okozhat, ha megteszi. Az oltott személy először konzultáljon orvosával mielőtt bármilyen gyógyszert vagy kiegészítőt bevenne.

Az oltottak veszélyt jelentenek a körülöttük lévőkre? Nos, igen, attól tartok ez így van. Néhány fertőzést anélkül is hordoznak, hogy tüneteket vagy jeleket mutatnának, ezért gyanítom, hogy terjesztik ezeket a fertőzéseket. Az oltások előtt nem fordult elő tünetmentes terjedés, de most már bizonyíték van arra, hogy az oltott anélkül is terjesztheti a fertőzést, hogy maguk is tüneteket mutatnának.

Régóta beszámoltam arról az elméletről, hogy az immunszupprimált egyének olyan rezervoárként szolgálhatnak, amelyben a vírusok könnyebben mutálódhatnak.

És az oltott sebezhető lesz, ha együtt van az oltatlannal? Nos, megint igen, attól tartok, hogy ez a helyzet. Az oltott immunrendszere örökre megváltozott. Az, hogy mennyire lesznek sebezhetőek, nagy rejtély.

A probléma az, hogy a hatóságok mindezzel kapcsolatban nem lesznek őszinték. Azt állítják majd, hogy a halálos áldozatok halálát új változatok okozzák, és amikor csak tehetik, természetesen a bölcseket hibáztatják, akik nem engedték, hogy a kormányok által valaha feltalált és népszerűsített leghalálosabb, legmérgezőbb főzelékkel oltsák magukat. 

És az oltások hatással lesznek az agyra? Nos, meglepődnék, ha nem. Minden, ami úgy tűnik, hogy befolyásolja a keringési rendszert és az immunrendszert, valószínűleg valamilyen módon befolyásolja az agyat. 

A súlyos vérzéseken kívül mi fog történni az oltott intelligenciájával? Talán ez magyarázza, hogy azok, akiket beoltottak, miért tűnnek olyan átkozottul ostobának. A legtöbben maszkot viselnek, ami nagyjából olyan hülyeség, amennyire csak lehet. És természetesen a maszkok növelik az ostobaságot, mert a maszkot viselők csökkentett mennyiségű oxigént lélegeznek be.

A lényeg az, hogy attól tartok, hogy az oltott emberek várható élettartama jelentősen csökken. És nem hiszem, hogy ez véletlen.

Meddig élnek?

Nos, néhányan valószínűleg hosszú életet fognak élni. Néhány cigarettázó a 90-et is elél. Az emberi test nem mindig úgy viselkedik, ahogy az elvárható – ez a lényeg.

De attól tartok, sokan meghalnak a téli hónapokban. A halálozási ráták a következő néhány évben ugrásszerűen emelkedni fognak. A kormányok az átkeresztelt influenza új változatait fogják hibáztatni. De ez egy újabb hazugság lesz.

Attól tartok, hogy sok oltottnak nem lesz több mint öt éve.

A tényellenőrök azt mondják, hogy ezt nem tudom bizonyítani.

És igazuk van. nem tudok. Nem tudok mást tenni, mint megvizsgálni a rendelkezésünkre álló tényeket, és levonni a következtetéseket. És szeretném emlékeztetni önöket, hogy teljesen igazam van ezzel a hamis világjárvánnyal és a 2020 márciusa óta tartó oltásokkal kapcsolatban. Azt hiszem, sokkal pontosabb voltam, mint bármely kormányszóvivő, akit láttam. És a videóim, cikkeim és rovataim továbbra is ott vannak, hogy ellenőrizd, ha tetszik. https://vernoncoleman.org/


Új generációs természetes D3-vitamin 2000NE koncentrációban. Azonnal bejut a véráramba. Azonnali és tartós hatást biztosítva. A SunD3 orális spray az egyetlen tudományosan tesztelt D-vitamin mikroemulziós spray formában. Ennek a szabadalmaztatott spray-nek a legfőbb előnye, hogy garantálja a D-vitamin legjobb biohasznosulását más D-vitamin beviteli formákhoz képest .... tovább




Megjegyzések