Omicron: Figyelmeztettelek, hogy a Covid-erőszak soha nem ér végetEmlékszel, amikor állam által fizetett orvosi „szakemberek” azt mondták, hogy maszkot kell viselniük, és két hétig otthon kell maradniuk, hogy „elegyenlítsék a görbét” a covid-járványon?

Emlékszel, amikor két héttel később visszajöttek, és azt mondták, hogy szükségük van még néhány hétre? Emlékszel, hogyan hátráltak meg egy kicsit a bezárásoktól, majd rögtön visszatértek, és többet követeltek? Emlékszel 2019-re, amikor az emberek nem feszültek otthonukban és maszkok mögött egy vírus miatt, amelynek átlagos IFR (fertőzési halálozási aránya) csak 0,27% volt ? Emlékszel arra?

A járványra adott válasz legelején én és sokan mások az alternatív médiában arra figyelmeztettünk, hogy a mandátumoknak és a bezárásoknak soha nem lesz vége; örökké tartanak. Ezt a globalisták és a nemzeti kormányok covid válaszpolitikáját megfogalmazó intézmények nyilatkozatai alapján jósoltam meg. A 2020 áprilisában megjelent „Waves Of Mutilation: Medical Tyranny and The Cashless Society” című cikkemben Gideon Lichfield, az MIT-től származó globalista megjegyzéseit vázoltam a Londoni Imperial College által kiadott fehér könyvek alapján. A „Nem megyünk vissza a normálishoz” című cikkében a világ jövőjét írja le a covid orvosi zsarnokság alatt:

„ A koronavírus megállításához gyökeresen meg kell változtatnunk szinte mindent, amit teszünk: a munkánkat, a testmozgást, a társasági életet, a vásárlást, az egészségünk kezelését, a gyerekeink oktatását, a családtagok gondozását.

Mindannyian azt akarjuk, hogy a dolgok gyorsan visszaálljanak a normális kerékvágásba. A legtöbbünk azonban valószínűleg még nem vette észre – de hamarosan –, hogy a dolgok néhány hét vagy akár néhány hónap után sem térnek vissza a normális kerékvágásba. Néhány dolog soha nem fog megtörténni.”

„ Amíg valaki a világon megfertőződik a vírussal, a kitörések megismétlődhetnek és meg is fognak ismétlődni anélkül, hogy szigorú ellenőrzéseket végeznének a megfékezésük érdekében. A londoni Imperial College kutatói egy tegnapi jelentésükben egy módszert javasoltak ennek megvalósítására: minden alkalommal, amikor az intenzív osztályokon (ICU) kezdenek bekerülni, extrémebb társadalmi távolságtartási intézkedéseket kell bevezetni, és minden alkalommal lazítani kell, amikor a felvételek csökkennek…

Lichfield ezzel érvel:

…el lehet képzelni egy olyan világot, amelyben ahhoz, hogy felszállhasson egy járatra, fel kell iratkoznia egy olyan szolgáltatásra, amely a telefonon keresztül követi a mozgását. A légitársaság nem láthatja, hová ment, de figyelmeztetést kapna, ha ismert fertőzött emberek vagy betegségek gócpontjai közelében járt volna. Hasonló követelmények lennének a nagy helyszínek, kormányzati épületek vagy tömegközlekedési csomópontok bejáratánál. Hőmérséklet-szkennerek mindenhol lennének, és a munkahelye megkövetelheti, hogy olyan monitort viseljen, amely nyomon követi a hőmérsékletét vagy más létfontosságú jeleit. Ahol a szórakozóhelyek az életkor igazolását kérik, a jövőben kérhetik a mentelmi jog igazolását – személyi igazolványt vagy valamilyen digitális igazolást a telefonon keresztül, amely megmutatja, hogy Ön már felépült vagy beoltotta magát a legújabb vírustörzsek ellen.”

Két évvel később (két hét helyett) folytatódik a covid bohózat. Bolondozással azt értem, hogy a vírus nem jelent egészségügyi veszélyt a nyilvánosság túlnyomó többségére, de a kormányok és a média továbbra is tart attól, hogy a létezése miatt lázba hoznak, miközben megpróbálják rákényszeríteni az embereket, hogy fogadják el a kísérleti oltásokat anélkül, hogy hosszú távú vizsgálatokat végeznének. biztonságos. Szinte minden olyan országban, ahol az embereket többnyire lefegyverezték, vagy olyan országban, ahol minimális a lázadás esélye, a covid totalitáriusok versenyeznek, hogy megragadjanak minden erejüket, mielőtt a lakosság rájön, mi történik.Ismerd meg életutad, önmagadat, jelenedet és jövődet a későbbiekben reád váró hatások ismeretével.
https://www.vedikushoroszkop.hu/
Folytathatnám a tudományos tények és bizonyítékok hegyének felvázolását, amelyek teljesen leleplezik a covid okozta pánikot, de ezt már több cikkben megtettem . Arról beszélhetnék, hogy az emberek 99,7%-át vagy még többet nem fenyegeti a covid-halál, és a COVID miatt kórházba kerültek elenyésző százalékának vannak hosszabb távú egészségügyi mellékhatásai. Megemlíthetném azt a tényt, hogy a magas oltási arányú országokban, például Izraelben vagy Írországban a legmagasabb a fertőzöttek aránya és sok a teljesen beoltott ember halálozása. Azt is megemlíthetném, hogy a természetes immunitás a legtöbb vakcinázott országban végzett vizsgálatokban bebizonyította, hogy minden tekintetben jobb , mint a védőoltás. A tekintélyelvűek hallani sem akarnak róla.

Új-Zélandon és Ausztráliában, amelyek egykor a nyugati demokrácia és szabadság bástyái voltak, a polgárok most a bürokraták szeszélyeibe vannak zárva a pozitív PCR-teszt első jelére. Hónapok óta mondogatom, hogy ha látni akarja a jövőt, amit a létesítmény a világnak szán , csak vessen egy pillantást az olyan országokra, mint Ausztrália, ahol valójában a katonaság által működtetett, covid fogolytáborokat építenek . Még embereket is letartóztattak, akik megpróbáltak elmenekülni ezekből a vegyületekből. Nem, ez nem összeesküvés-elmélet, ez tény.

Ezekben a táborokban Ön teljes mértékben a kormány irányítása alatt áll. Hasonlóan minden börtönhöz, etetnek, amikor enni akarnak, korlátozzák a mozgásodat, elszigetelnek a barátoktól és a családtól stb. A táborban töltött idejét akár felügyelet nélkül „meghosszabbíthatják” az adminisztrátorok, ha meghatározzák. „rosszul viselkedtek”. Ez így van, nem az a lényeg, hogy mennyire vagy fertőző, nem a tudomány, hanem az, hogy mennyire alázatos vagy.

És valójában csak erről szólt a covid-járványra adott válasz.

Nézzünk meg egy olyan nemzetet, mint Ausztria, ahol 65%-os beoltottság és egyre növekvő fertőzési arány van. Úgy döntöttek, hogy a védtelen emberek a hibásak, ezért elrendelték, hogy mindenki, aki nem rendelkezik oltási igazolással, vesse alá magát a zárlatnak . Ezt követően fertőzéseik és halálozásuk még jobban megugrott. Tehát ahelyett, hogy beismerték volna a nyilvánvaló és logikus következtetést (hogy az oltások nem működnek, vagy legalábbis azt, hogy a lezárások nem működnek), MINDENKINEK elrendelték a lezárást . Miért? Elrejteni, hogy nem az oltatlanokkal van a probléma.

Az egyértelműség kedvéért az ausztriai bezárásokhoz vezető kezdeti kiugrás körülbelül 300 halálesetet tett ki, ezek túlnyomó többsége az idősek körében történt . Ausztriában az ápolóotthoni betegek a koronavírus-halálozás körülbelül 36%-át teszik ki. Az egyértelműség kedvéért 9 millió ember szabadságát szüntetik meg, és gazdaságukat 300 halálesettel fojtják meg. Nap mint nap nagy számban halnak meg emberek fertőző betegségekben. Ez az élet ténye, nem lehet politikai és társadalmi fegyverként használni.

Hogy egy lépéssel tovább vigye a dolgokat, Ausztria most egy kötelező oltási törvénytervezettel fenyeget, amely pénzbírságot és börtönbüntetést tesz lehetővé az oltás nélküliek számára. A védőoltás státuszát a kormány határozza meg, és emlékeztető oltásokra bármikor szükség lehet. Csak azért, mert Ön most teljesen be van oltva, még nem jelenti azt, hogy holnap teljesen beoltottnak tekintik. Soha nem lesz vége.

Az adatok azt mutatják, hogy a védőoltás nem igazán csökkenti a tényleges fertőzési arányt vagy halálozást; 2021 -ben több volt a koronavírus-halálozás, mint 2020-ban, annak ellenére, hogy az oltások idén elterjedtek. Azaz idén bevezették a védőoltásokat, és mégis több volt a koronavírus-halálozás, mint tavaly. Hát nem furcsa?

A mainstream média azt állítja, hogy ez most „az oltatlanok járványa”. Azt hiszem, ezt kellene elmondaniuk a sok ezer teljesen beoltott embernek, akik fertőzöttek és több százan halnak meg olyan államokban, mint Massachusetts, ahol ténylegesen nyomon követik az áttöréses eseteket. Természetesen a média az apró akadozások ellenére is dicséri az oltásokat.

Ha az oltások valóban működnének, akkor nem lenne szükség kötelező védőoltásokra. Az átvett emberek védve lennének, és a nem mentesítettek vállalják az egyéni kockázatokat. Úgy tűnik, hogy a covid-kultusz nem fogja fel a logikát – vagy hatékonyak az oltások, és nincs szükség kötelezővé tételükre, vagy nem hatékonyak, ami azt jelenti, hogy a kötelezővé tétel értelmetlen.

De ismét nem a logika és a tudomány a lényeg – az ellenőrzés a lényeg. Ez egy végtelen indoklás a végtelen vezérléshez. Soha nem lesz vége.

A valóság az, hogy a covid-program nem volt olyan hatékony, ha az összképet nézzük. Ha a cél a 100%-os oltás és az állandó oltási útlevél-ellenőrzés, rendszeres ismétlésekkel, mint domináns mechanizmussal hosszú távon (orvosi zsarnokság), akkor a terv eddig kudarcot vallott. Néhány ország beleesett a hosszú covid télbe, de sok más nem. Az Egyesült Államok szinte minden konzervatív állama teljesen dacol a mandátumokkal, és a szövetségi bíróságok blokkolták Joe Bidennek az alkotmány megkerülésére irányuló kísérleteit. Ha Amerikában a vörös államok kitartanak, az reményt ad másoknak. Szóval, mit kell tennie a hatalommámorosoknak?

Ez egyszerű… csak többet csinálnak ugyanígy.

Lépjen be a covid Omicron variánsába, amire mi, az „összeesküvés-elméletek” hívei az elmúlt két évben figyelmeztettünk. Ez a világjárvány narratívájának szépsége, amikor egy globális autoriter rezsim felépítéséről van szó; a vírusok folyamatosan változnak, és szükség esetén akár új vírusokat is lehet tervezni. Ezért mindig van egy új fenyegetés, amely megijeszti a közvéleményt, és mindig új ok arra, hogy bezárják őket otthonaikba, vagy követeljék, hogy adjanak fel több szabadságot. Ez egy végtelen vámpír körforgás, amely lassan kiszívja a szabadságot a lakosságból.

Tegyük félre azt a tényt, hogy az orvosok, akik felfedezték az Omicront Dél-Afrikában, a covid enyhe változatának minősítették, és nem jelent jelentős veszélyt a nyilvánosság számára. Ez teljesen logikus. A pandémiás forgatókönyvek túlnyomó többségében a vírusok az eredetinek valamivel fertőzőbb, de sokkal kevésbé halálos változataivá fejlődnek. De ez nem akadályozza meg a médiát és a kormány tudósait abban, hogy véres gyilkosságot üvöltsenek Omicronnal kapcsolatban, és még azt is sugallják, hogy ezúttal a covid „lehet” inkább halálos, mint kevésbé halálos kimenetelűvé.

Ezt meg kell tenni. Semmijük sem marad, és ha veszítenek a covid miatt, elveszítik az egyik legjobb lehetőséget, ami valaha is volt a Föld szinte minden egyedének központosított irányítására.

A covidtól való félelem enyhül. Emberek százmilliói nem hajlandók feladni szabadságjogaikat egy felpörgetett és bohózatos világjárvány miatt, 0,27%-os IFR mellett. Sok beoltott ember harcol a mandátumokért az oltatlanok mellett. A legtöbbünk nem elhízott. A legtöbben még nem 80 éves, és nem  idősek otthonában élünk. Legtöbbünknek nincsenek előzetes betegségeik. Ezek mind olyan tényezők, amelyek a covid-halálozások többségét teszik ki. Sokunk már átesett a covidon, és könnyen túléltük azt, ami azt jelenti, hogy természetes immunitásunk 13-27-szer hatékonyabb a jövőbeni fertőzések megállításában, mint a vakcinák. Nagyobb felhajtás és több változat nélkül a globalisták pártja leáll, és ez az ötlet egyáltalán nem tetszik nekik.

Ha a közvélemény egy pillanatra kihúzhatja a fejét a propaganda ködéből, és visszanyerheti a tájékozódást, ráébredhet, hogy egy hatalmas terrorkampány célpontjává vált. Lehet, hogy mérgesek lesznek. Kivizsgálást követelhetnek. Még azt is megkövetelhetik, hogy néhány globalista fejet hajtson. Tehát készülj fel arra, hogy az Omicron hónapokig a címlapokon marad, majd a következő mutáció, majd a következő mutáció és az azt követő mutáció. A globalisták és a politikai opportunisták mindaddig folytatják a színházat, amíg meg nem kapják, amit akarnak, vagy amíg teljesen ki nem veszik őket az egyenletből. Soha nem lesz vége, hacsak nem érnek véget.

Megjegyzések