Svédország és Németország: Nem halt meg egyetlen gyermekek sem a Covid miattA szülők döntése, hogy beoltatják gyermeküket Covid ellen, valójában kockázatkezelési kérdése. A szülőknek komolyan figyelembe kell venniük, hogy a Covid-19 kevésbé veszélyes betegség a gyermekek számára, mint az influenza. Mostanra közel 20 hónapja tart a járvány és ez már tény.

A gyerekek nem kapják el egykönnyen ezt a kórokozót, nem terjesztik át más gyerekekre, nem terjesztik át felnőttekre, nem viszik haza, és nehezen betegszenek meg súlyosan, és nem halnak meg. Ez ilyen egyszerű. Tudjuk, hogy a gyerekek általában nem továbbítják a Covid-19 vírust, és hogy a tünetmentes terjedés szemléletet is megkérdőjelezték már, különösen a gyermekek tekintetében.

A gyermekek, ha fertőzöttek, nem terjesztik könnyen a Covid-19-et másokra, sem más gyerekekre, sem családjukban élő felnőttekre, sem tanáraikra. Ezt a francia Alpokban végzett tanulmány szépen bebizonyította . A gyermekgyógyászati szakirodalom egyértelmű ezzel kapcsolatban. Elsöprő adatok azt mutatják, hogy a SARS-CoV-2-vel összefüggő súlyos betegségek vagy halálozás terhe gyermekeknél és serdülőknél nagyon alacsony (statisztikailag nulla).

A Ludvigsson által készített svéd adatok arról számoltak be, hogy Svédországban (2020. december 31-én) 1 951 905 1 és 16 év közötti gyerek volt, akik nagyrészt zárvatartás vagy maszk nélkül jártak iskolába. Nulla (0) halálesetet találtak. "Annak ellenére, hogy Svédország nyitva tartotta az iskolákat és az óvodákat, a SARS-CoV-2 világjárvány idején alacsony volt a súlyos Covid-19 incidenciája az iskolások és az óvodás korú gyermekek körében."

Egy nemrégiben készült német tanulmány  egy nemzeti szeroprevalencia-tanulmány (a SARSCoV-2 KIDS-tanulmány) a német kötelező értesítési rendszer és egy országos nyilvántartás a SARS-CoV-2-vel kórházba került gyermekekről és serdülőkről, illetve a Pediatric Inflammatory Multisystem Syndrome (PIMS-TS)) arról számoltak be, hogy nulla (0) haláleset volt 5-18 éves gyermekeknél a vizsgálati időszak során.

A kormányok és a közegészségügyi tisztviselők vezérelték a félelem és propaganda világjárványát. De a szülők, akik hajlandóak ezt pusztán az előny és a kockázat viszonylatában értékelni, feltehetik maguknak a kérdést: „Ha a gyermekemnek kicsi a kockázata, vagy egyáltalán nincs kockázata, közel nulla a súlyos következmények vagy halálozás kockázata, és így nincs haszna a vakcinának, de előfordulhatnak potenciális ártalmak, és ismeretlen ártalmak az oltásból eredendően (amint arról már beszámoltak az oltást kapott felnőttek esetében), akkor miért tenném ki a gyermekemet ilyen oltásnak?

És ha fennállnak a lehetséges kockázatok, valamint az a tény, hogy a Covid-19 elleni védőoltás egyszerűen nem javallott gyermekek számára, miért engedné meg egy szülő, hogy gyermekét még kísérleti oltóanyaggal beoltassák? A gyerekeknek normálisan, szabadon kell élniük, és ha SARS-CoV-2 fertőzésnek vannak kitéve, biztosak lehetünk abban, hogy az esetek túlnyomó többségében nem, vagy csak enyhe tünetekkel járnak, miközben természetes úton szerzett immunitás alakul ki, és ártalmatlan; egy olyan immunitás, amely határozottan jobb, mint a vakcina.

A gyermekek veleszületett immunitása, amely megvédi őket, itt működni fog, és itt csodálatosan működött (veleszületett antitestek és NK-sejtek, valamint a veleszületett immunrendszer egyéb összetevői). Ez a megközelítés felgyorsítaná a szükséges nyájimmunitás kialakulását is, amelyről sokat írtak.

Azon aggodalmakon túl, hogy az új mRNS-vakcinák azonnali vagy hosszú távú következményei gyermekeknél jelentkeznek, egyértelmű adatok utalnak arra, hogy a vakcinák nem biztos, hogy olyan hatékonyak a fertőzések és a terjedés ellen, mint az eredetileg bejelentették.

Arról is beszámoltunk, hogy az oltóanyagból származó antitestek elnyomják a veleszületett antitesteket (potenciálisan pusztító hatásúak azokra a gyermekekre, akik ezekre támaszkodnak első védelmi vonalként), és kivédik őket, mivel a vakcina ellenanyagai specifikusak és nagy affinitást mutatnak az antigénjükhöz, míg a veleszületett antitestek nem specifikus és alacsony affinitással bírnak. Ez óriási probléma, különösen akkor, ha az oltási immunitás elnyomja a természetes úton szerzett immunitás elleni antitesteket stb.

Akkor miért rohanunk gyermekeinket beoltani? Dr. Fauci a NIAID-től, Walensky a CDC-től és Francis Collins az NIH-tól, Orbán Viktor, Kásler, stb., vakmerően viselkednek az oltóanyag-fejlesztőkkel, például a Pfizer-rel és a Modernával szemben, mivel tudják, hogy ezek az oltások hiányoznak a megfelelő biztonsági tesztekből, és nem tudjuk, mi lesz a gyerekekkel hosszú távon.

Ez valójában azokról a kockázatkezelési döntésekről szól, amelyeket szabad emberekként (szülőként) meghozhatunk Magyarországon is.  Ne feledje azt is, hogy a gyerekek nem adhatnak megfelelő tájékozott beleegyezést, pl. egy 8 hónapos vagy egy éves nem tudja eldönteni, hogy mi jó neki.

Ez egy nagyon fontos etikai kérdés. A 12 év alatti gyermekek halálozási aránya a lehető legközelebb van a nullához. A bezárások és az iskolabezárások egyike sem működött, és mindegyik kudarcot vallott, pusztító károkat okozva a lakosságnak.

Elmaszkoltuk gyermekeinket, bezártuk az iskolákat, bezártuk őket, a felnőttek és a gyermekeink öngyilkosságainak növekedéséhez vezetett ezen irányelvek miatt, és most olyan védőoltással igyekszünk beoltani a gyerekeket, amelyekre vonatkozóan nincs hosszú távú adatunk. Károkat okoz. Csodálkozik-e, hogy miért veszít a bizalom, és miért vonakodnak a szülők betartani a kormányok által kiadott minden egészségügyi rendeletet?Megjegyzések