Videó: A Covid koncentrációs tábor fogvatartottja kiborul, miután napokig karanténban voltA kanadai Covid-19 koncentrációs táborban készült felvételek azt mutatják, hogy az egészségügyi dolgozók nyugtatgatnak egy férfit, akit napokig erőszakkal fogva tartottak.

Úgy tűnik, a videót egy másik fogvatartott készítette egy ideiglenes Covid-19 izolációs központtá átalakított szállodában.


– Nem tudom, meddig vagyok még itt. Soha nem követtem el egy istenverte bűncselekményt sem” – mondja a fogvatartott egy teljes orvosi köpenyben, arcmaszkban és arcvédőben lévő munkáscsoportnak.

„Nem, nem vagy bűnöző, nem erről van szó” – hallatszik egy munkás, aki azt mondja a dühös férfinak.

„Akkor mi a fene folyik itt? Három tesztet végeztem. Jogom van tudni, hogy mikor jönnek a tesztem [eredményei]. Harmadik nap – mondja a fogvatartott.

A dühös férfi a létesítmény ételeinek minőségére is panaszkodott, mondván: „Szar ételt kapok. Akkor esélyem sincs elmondani, amit akarok. Ma délután kaptam egy undorító szendvicset, amitől hányingerem van.”

A videó azzal zárul, hogy a férfi panaszkodik a dolgozóknak, hogy rosszul bánnak vele, és azt mondja: „Gyerünk, szarul bánnak velem. Nagyon szarul bánnak velünk."

Amint azt egy kanadai édesanya a hét elején dokumentálta, a kormány kötelező karanténba kényszeríti a kanadaiakat, miután visszatértek az országba külföldi utazásukról.

Az anyát, Tiffany Gaurát egy karanténszobába zárták két lányával a calgaryi Westin Airport Hotelben, miután visszatért egyiptomi munkaútjáról.

„A kanadai kormány az egész szállodát „biztonságos karanténhelyként” foglalja le” – magyarázta az anya egy friss Facebook-bejegyzésében . „A parkolót behajtani tilos táblák zárják le.

Megjegyzések