„Globális fasizmus”: Dr. Malone megdönti a Világgazdasági Fórum globalista menetrendjét


Dr. Robert Malone, a COVID-injekciókban használt mRNS technológia tudósa és feltalálója vészharangot fúj a Világgazdasági Fórum (WEF) „globális fasizmusra” vonatkozó tervével kapcsolatban.


A Rebel Newsnak adott csütörtöki interjújában Dr. Malone támogatásának adott hangot a kanadai kamionos konvoj mellett, és megtörte, hogy ez a mozgalom miként ássa alá a WEF Great Reset „keménykezű totalitarizmusát”.

„Számomra ez az, hogy a kamionosok az orvosi autonómiára helyezik a hangsúlyt” – mondta Malone. "A tudomány a kanadai és az amerikai kamionosok oldalán áll."

„Az, hogy mi jön ki a másik oldalon, valóban attól függ, hogy az emberek értékelik-e a személyes autonómiát, és azon múlik, hogy hajlandóak-e fellépni és küzdeni érte – vagy megengedik-e nekik, hogy jobbágyokká váljanak egy technofasiszta helyzetben, ahol A globális pénzügyi elit mindent irányít, amit tesz? Ez az a világ, amelyben élni akarsz? Ebben a világban szeretnéd, hogy gyermekeid éljenek? Mert itt ez a tét.”

Malone kiemelte, hogy a WEF Great Reset modellje alapvetően a vállalati fasizmus kifinomult formája, amelyet először a második világháborús olasz diktátor, Benito Mussolini vázolt fel.

„Van egy idézet, amelyet Benito Mussolininek tulajdonítanak a köz-magán partnerségek logikájával kapcsolatban, valamint a vállalat és az állam közötti fúzióról: ő ezt fasizmusnak nevezi” – magyarázta Malone.

„A fasizmus létrehozója kifejezetten ugyanezt a logikát mondta: szövetségnek, partnerségnek – fúziónak – kell lennie az állam és a globális kormányzat érdekei között.”

„Valójában azt javasolta, hogy a fasizmusnál jobb kifejezés a korporativizmus; ez az, amit a Világgazdasági Fórum megpróbál előmozdítani, az egy globális fasizmus – egy globális korporatizmus – ezt nem titkolják. Különböző szavakat használnak, de eléggé belemerültem abba, hogy sima beszédet próbáljak használni, hogy az emberek megértsék, és ne rejtsenek el dolgokat fantáziadús szavak mögé” – tette hozzá.

A WEF alapítója, Klaus Schwab a közelmúltban felszólalt a Global Kormányzati Csúcstalálkozón a Great Reset előmozdítása érdekében , és kitart amellett, hogy a „COVID-válság” a tökéletes vektor az energia-, az élelmiszer- és az ellátási lánc rendszerek teljes átalakításához az általa „negyedik ipari forradalomnak” nevezett folyamatban.

Megjegyzések