Ugrás a fő tartalomra

Dr. Ryan Cole: Hirtelen felnőttkori halál szindróma és Covid-oltások

 

Miért halnak meg hirtelen fiatal, egészséges emberek a szívleállás miatt riasztó ütemben? Tavaly óta mindennapossá vált a hír, hogy sportolók összeesnek a pályán és meghalnak.

A Hirtelen Felnőtt Halál Szindróma (SADS), más néven hirtelen aritmiás halál szindróma, rendkívül ritka – egészen a közelmúltig, amikor a kísérleti Covid-oltóanyagokat emberek százmilliói számára vezették be.

adott interjújában The New Americannek Dr. Ryan Cole fenntartotta, hogy a SADS elterjedtsége összefügg a Covid-oltásokkal, amelyekről ismert, hogy károsítják a szív- és érrendszert, és különösen a szívet. Tavaly júniusban az FDA figyelmeztetést helyezett el a Pfizer és a Moderna mRNS-felvételeken, miszerint azok összefüggésbe hozhatók „a szívizomgyulladás (a szívizom gyulladása) és a szívburokgyulladás (a szívet körülvevő szövet gyulladása) megnövekedett kockázatával az oltást követően”.

Az orvos azt is elmagyarázta, hogy az oltások miként okoznak soha nem látott hosszú (néha akár több lábnyi) és meszesedő (gumiszerű) vérrögöket.

Dr. Ryan Cole okleveles patológus, aki a Mayo Clinic-en tanult, és a Cole Diagnostics vezérigazgatója és orvosi igazgatója, Idaho állam legnagyobb független laboratóriuma.

Ha többet szeretne megtudni Dr. Cole-ról és praxisáról, kattintson ide .

Megjegyzések