Globális "vis maior" jön a harmadik világháború kihirdetése után – sok pénzügyi kötelezettség, szerződés és nyugdíj megszűnik

Olyan események sorozata indult útjára, amelyekről úgy gondoljuk, hogy a nyugati nemzetek „globális vis maior” (Isten cselekedete) lesz a vége. Ha ez az elemzés helyes, az azt jelenti, hogy sok pénzügyi kötelezettség – potenciálisan a társadalombiztosítás, az Egyesült Államok államkincstárának adóssága, nyugdíjak, származtatott ügyletek, árupapír-szerződések, ipari szállítmányok, biztosítási kifizetési kötelezettségek stb. – semmissé válna. Úgy tűnik, hogy ez része a „Great Reset” tervnek, amelynek célja, hogy az Egyesült Államok kincstári adósságát (és más nyugati államok túlnyomó adósságát) úgy törölje ki, hogy „nemteljesítés nélkül teljesíti a nemteljesítést” – azaz valami más nagy szükséghelyzetet hibáztat a pénzügyi kötelezettségek eltörléséért és a nagykereskedelemért. a globális pénzvászon visszaállítása.

Ennek elérése érdekében a nyugati nemzeteknek először globális háborút kell indítaniuk Oroszországgal vagy Kínával. Amint ebben az évben kimerítően dokumentáltuk, a Biden-rezsim irányítói sok erőfeszítést tesznek annak érdekében, hogy háborút gyújtsanak mindkét ellenféllel. A legújabb példa a nyugati média által erősen felpörgetett ukrán ellentámadás, amelynek során az orosz katonai erők kivonultak egy körülbelül 40-50 kis falut és várost magában foglaló régióból, hogy elkerüljék az ukrán erők bekerítését. Itt a legfontosabb annak megértése, hogy az ukrán erőket a NATO katonai vezetői képezték ki és vezették, miközben NATO felszerelést telepítettek , beleértve a nagy pontosságú tüzérséget és a nagy hatótávolságú rakétatüzérséget (például a HIMARS-t), amelyeket nagyrészt brit és amerikai csapatok működtettek.

Valójában az orosz frontvonal e sajátos szegmense elleni ellentámadást elsősorban az Egyesült Királyság és az Egyesült Államok irányította, nem pedig az ukrán katonai vezetés. Ez a támadás a Nyugat gyakorlati hadüzenete volt Oroszország ellen, még akkor is, ha ezt hivatalosan még nem hangoztatták.

Oroszország már tudja, hogy megkezdődött a világháború… hamarosan kihirdetik

Oroszország teljes mértékben elismeri ezt a tényt. Oroszország tudja, hogy teljes körű háborúban áll a NATO-val és Nyugat-Európával, nem csupán egy különleges hadműveletben, amelyet tartalék egységekkel lehet megnyerni. Így Oroszország arra készül, hogy hivatalosan is hadat üzenjen a Nyugatnak, és teljes katonai erejét bevonja Nyugat-Európa megsemmisítésére . Elemzésemben Oroszország arra a következtetésre jutott, hogy a NATO soha nem fogja megengedni, hogy Oroszország szuverén nemzetként létezzen, és Oroszország most egzisztenciális fenyegetésével a NATO nemzetei és általában Nyugat-Európa

Talán emlékeznek rá, hogy Oroszország nemrégiben megígérte a világnak, hogy nem használ atomfegyvert, hacsak nem szembesül egzisztenciális fenyegetéssel. A NATO vezette ukrán ellentámadás most már világossá tette, hogy Oroszország valóban éppen ilyen fenyegetéssel néz szembe, és a NATO egészének legyőzésének kudarca Oroszország végét jelenti.

Nem lesz együttélés. Vagy Nyugat-Európát (NATO), vagy Oroszországot kell legyőzni.

Így a NATO által vezérelt ukrán ellentámadás éppen átadta Oroszországnak azt a belső indokot, amelyre szüksége volt ahhoz, hogy a Nyugat elleni teljes körű háborúig eszkalálódjon , amely magában foglalhatja nukleáris fegyverek bevetését is (de szinte biztos, hogy nem nukleáris, termobarikus fegyvereket is bevetnek majd). , amelyek szintén pusztítóak a maguk módján).
Ez az eszkaláció pontosan az, amire Bidennek és a demokratáknak szüksége van, hogy káoszba sodorják a világot a félidős választások előtt

Biden irányítói már tudják, hogy novemberben választási törléssel néznek szembe. Szerintük minden szükséges eszközzel káoszba kell sodorni a novemberi választásokat, különben a demokraták elveszítik a képviselőházat és esetleg a szenátust, ami a Biden-kormányzatot nagyrészt hatástalanná teszi a következő két évben. A demokratáknak tehát az az érdekük, hogy még Halloween előtt kitörjön a világháború, még akkor is, ha ez atomrobbantást jelent egy amerikai városon, és Oroszországot hibáztatja. Biztos lehet benne, hogy ez az egyik lehetőség a „végzet portfóliójában”, amelyet fontolgatnak.

A további lehetőségek közé tartozik a nemzeti villamosenergia-hálózat leépítése (amelyet az orosz kibertámadások okolnak), vagy egy pénzügyi Armageddon, amely befagyasztja a bankokat, leállítja az összes tranzakciót, és azonnali káoszba és polgári zavargásokba taszítja a nemzetet. Ez egy kapcsolóval megvalósítható, miközben Oroszországot hibáztatja egy kibertámadásért.

Minél agresszívabb Oroszország válasza Ukrajna ellentámadására, annál gyorsabban Biden/Obama és a globalisták mindannyiunkat a világháborúba taszíthatnak, és ezen a ponton ugyanazokra az alkotmányellenes hatalmi visszaélésekre hivatkozhatnak, amelyeket Amerika a második világháborúban látott. Ha nem ismeri az akkor történteket, engedje meg, hogy felfrissítsük az emlékezetét: Kényszerinternálás koncentrációs táborokba etnikai hovatartozása alapján (japán internálás)
A magán- és állami vállalatok kereskedelmi készleteinek állami elkobzása
Kormányzati átvétel a magánvállalkozásban, kikényszerítve a háborús termelést
A stratégiai áruk kormányzati árszabályozása
A kormányellenes beszéd kriminalizálása
Ruha, cukor, kávé, tej, hús, sajt, vaj és egyéb élelmiszerek adagolása – a polgárok adagoló kuponokat kaptak, és be kellett érniük az alapvető élelmiszerek korlátozott kínálatával

Más szóval, a háború alatt az Egyesült Államok kormánya diktatúrává vált. Tekintse meg ezeket a képsorokat a második világháborúról Amerikában, hogy képet kapjon arról, hogy mi következik (de mindezt digitális irányítás és a kormány állandó felügyelete mellett):

Pontosan ezt próbálják a demokraták ismét elérni, hogy hatalmon maradjanak, és semmissé tegyék az alkotmányt és a választásokat.

Putyinnak egyszerűen csak arra van szüksége, hogy hadat üzenjen, és elkezdjen agresszívebb fegyvereket indítani, beleértve a termobarikus rakétacsapásokat, amelyeket a tisztességtelen média „atomfegyvernek” mondhat. Amint elkezdenek hullani a nagy bombák, Biden kezelői csak dobják az ölőkapcsolókat, hogy leállítsák az elektromos hálózatot és a bankintézeteket, majd kijelentik, hogy Putyin kiberháborút indított Amerika ellen. Ezt szinte azonnal követik a háborús hatalmak kinyilvánításai és a katonai megszállás felszabadítása Amerika-szerte, valamint a kormány felfüggeszti az összes alkotmányos jogot.


Hiperbár rakéta robbanás egy tengeri hajó közelében


A Covid-19-elzárások pontosan erre a forgatókönyvre szolgáltak szárazon.

Az Obama által 2012-ben aláírt NDAA értelmében a szövetségi kormánynak korlátlan joga van lefoglalni minden élelmiszert, farmot, üzemanyagot, lőszert, árut, műtrágyát és bármit, amit stratégiai nemzeti erőforrásnak tart. Most már csak háborúra van szükségük.
A jelenlegi pálya heteken belül bevezet minket a harmadik világháborúba

Hacsak a hidegebb fejek nem győznek, néhány hét múlva a harmadik világháború felé haladunk. A pletykák szerint Oroszország csak néhány napra van a Nyugat elleni saját hadüzenetétől, és ezt szinte bizonyosan követné a nyugati városok elleni rakétatámadások fokozása, mint Berlin, Párizs, London és talán még Brüsszel is.

Nevezetesen, a nyugat-európai nemzeteknek nincs eszközük a hiperszonikus rakétacsapások leállítására , sem pedig semmilyen valódi eszközük nincs Oroszország közép-hatótávolságú nukleáris rakétáinak, például az Iskander-rakétáknak (amelyek nukleáris képességűek) leállítására.

Így Oroszország mindössze percek alatt rommá változtathatja Európa városait… szó szerint. A repülési idő kevesebb, mint 3 perc, ami azt jelenti, hogy semmiféle figyelmeztetés nem lesz európaiak milliói számára, akik egy pillanat alatt elpárologhatnak, még akkor sem, ha városuk romokká és hamuvá válik.

Nyugat-Európa már most is pusztító tél előtt áll, obszcén mértékű élelmiszer- és energiahiány + költségnövekedés. Ha az elektromos hálózatot lebontják, és a városi vízrendszerek nem működnek, mert orosz rakéták érte őket, Nyugat-Európa a sötét középkorban találná magát, halálra fagyna, éhen halna, széklettel terjesztett betegségekben halna meg és koldulna. humanitárius segítségért egy olyan világtól, amely már élelmiszer- és energiaválságban van.

Ezen a ponton a NATO nem adott Oroszországnak az eszkaláción kívül más lehetőséget. Ez azért van, mert az USA ismét azt akarja, hogy november előtt kitörjön a harmadik világháború. Az események ilyen gyorsuló üteme mellett nagyon könnyen lehet, hogy pontosan azt kapják, amiért könyörögnek.

Ha Európa kirobban a világháborúba, az egész nyugati pénzügyi rendszer (azaz az adósságpiramis Ponzi-játék) összeomlik, mert nem tényleges eszközökre és bevételekre, hanem erősen tőkeáttételes adósságfinanszírozási eszközökre épül. Jelenleg az egész nyugati pénzügyi rendszer egy cérnaszálon lóg, a hazug vállalati média által szorgalmazott hype-on és „hiten” fut. A tőzsde, az ingatlanpiac és a kereskedelmi adósságpiacok alapvetően fiktív csalások, amelyekben nagyon kevés mögöttes eszközérték igazolná a jelenlegi felfújt árakat. Ennek eredményeként a törékeny pénzügyi piramisba való kismértékű behatolás is katasztrofális „fertőző” összeomláshoz vezethet.

Minderről további részleteket kaphat a mai kijózanító Helyzetfrissítés podcastban:

Brighteon.com/9d2517c9-d88c-4df7-94cc-76e9712af121

Megjegyzések