Michael Hoffman – Erzsébet királynő és a brit elit gyermekmolesztáló hálózatJimmy Savile (1926-2011) a sátánista. Az angol királynő a britek rendjével tüntette ki Empire (OBE) 1971-ben, majd lovagi címet adományozott neki őt... Savile gyerekeket látott el a brit társadalom elit tagjainak szexuális elégedettségüket. 

írta Michael Hoffman

Erzsébet királynő lovaggá ütötte, és vezető rendőrtisztjei, valamint összeesküvőtársai, Károly herceg és Margaret Thatcher miniszterelnök védelme alatt álló Sir Jimmy Savile (1926-2011) éveken át vezetett egy hatalmas VIP gyermekmolesztáló hálózatot Nagy-Britannia uralkodó osztályában. Soha nem tartóztatták le és nem indítottak eljárást ellene. Megbecsült multimilliomosként halt meg.
Mit tudott Erzsébet királynő fia, Károly szoros barátságáról Sir Jimmy Savile-lel, a Nagy-Britannia arisztokráciáját és elitjét kiszolgáló hatalmas gyermekmolesztáló kör szervezőjével? Margaret Thatcher miniszterelnök és a királynő MI5-ös és MI6-os titkosrendőrsége is részt vett benne. De őfelsége nem volt az?

A következő információk a következőkből származnak:
Twilight Language © 2021, Michael Hoffman, 10-11. o. 310-314 

Sir Jimmy Savile az Erzsébet királynő által rá ruházott szalagot és kitüntetést viseli


Jimmy Savile (1926-2011) sátánista volt. Az angol királynő 1971-ben a Brit Birodalom Rendjével (OBE) tüntette ki, majd lovagi címet adományozott neki... Savile gyermekekkel látta el a brit társadalom elit tagjait szexuális kielégülésük miatt.

1984-ben Savile-t a római egyház Basil Hume bíboros javaslatára felvették az Athenaeum, a londoni Pall Mall elit negyedben működő úriemberek klubjának tagjává.Savile pederast-gyűrűjének másik papi tagja Gloucester anglikán püspöke, az Rt. Peter Bell tiszteletes, akinek mély kapcsolatai voltak a királyi családdal, köztük Erzsébet királynővel és Károly herceggel. Sir James Savile "kölcsönös jótékonysági érdekek" révén találkozott Károly herceggel.A herceg állítólag ajándékokat adott Savile-nek 80. születésnapján, egy rejtélyes megjegyzéssel együtt: "Soha senki sem fogja megtudni, mit tettél ezért az országért, Jimmy. Ez azért van, hogy megköszönjem ezt."

 

Savile közeli barátja volt Margaret Thatchernek, az "egyenes konzervatív" brit miniszterelnöknek is.


"A Sir Jimmy Savile és Margaret Thatcher volt miniszterelnök közötti barátság mélységét bemutató levelezést ma egy titkos Downing Street-fájlban mutatják be, amelyet a köztisztviselők alaposan átdolgoztak, miután a néhai előadóművész szexuális zaklatásáról kiderült. A 21 oldalas dosszié Az Országos Levéltár 30 éves fennhatósága alatt kiadott kiadvány Savile rendkívüli hozzáférését mutatja a brit társadalom legmagasabb szintjeihez.""Thatcher és Savile elég gyakran találkoztak... A Thatcher és Savile kapcsolatairól szóló kormányzati akták egyes papírjai és részei még 10 évig nem állnak a nyilvánosság előtt."
Thatcher miniszterelnököt azzal gyanúsítják, hogy eltitkolta a brit kormány magas rangú tisztségviselői között működő gyermekmegerőszakolási gyűrűt.

2017-ben Nico Hines, a "Daily Beast" blog (thedailybeast.com) londoni szerkesztője a következőkről számolt be:


Don Hale: "...egy újság szerkesztője megdöbbentő bizonyítékot kapott arra vonatkozóan, hogy Nagy-Britannia legfelsőbb rendészeti tisztviselője tudta, hogy Westminsterben, a brit kormány szívében van VIP pedofil hálózat... Leon Brittan, Margaret Thatcher belügyminisztere teljesen tudatában volt annak a pedofil hálózatnak, amelybe vezető politikusok is beletartoznak... másnap reggel a Különleges Kirendeltség néven ismert terrorelhárító és hírszerző egység rendőrei berontottak az újság irodájába, lefoglalták az anyagot, és megfenyegették Hale letartóztatását, ha valaha is jelentkezik. amit találtak...

 

„Brittan, aki zsidó, és Margaret Thatcher miniszterelnök pártfogoltja, 43 éves korában belügyminiszterré léptették elő, így ő (azok között) a legfiatalabb személy(ek), aki Nagy-Britannia belső rendészeti és nemzetbiztonsági apparátusát vezeti. ..


"...a belügyminisztériumi iratok olyan állításokat tartalmaztak, amelyek szerint körülbelül 16 parlamenti képviselő és a Lordok Házának tagja, valamint 30 magas rangú személyiség az angliai egyháztól, magániskoláktól és nagyvállalatoktól volt tagja és ügyvédje. a „pedofil információcsere” számára. A részben szabadon működő árnyékcsoport a beleegyezés korhatárának eltörlése és a vérfertőzés legalizálása mellett kampányolt.


"...Egyre több bizonyíték támasztja alá, hogy az MI5 és az MI6, a brit biztonsági szolgálatok ismételten blokkolták a nyomozást...Az MI6 hosszú távú igazgatóhelyettese és egykori kanadai főbiztos, Peter Hayman maga is állítólagos pedofil volt, és végül őt nevezték ki. mint ilyen a parlamentben Geoffrey Dickens.. Haymant 1978-ban elkapták nyíltan szókimondó anyagokkal, de nem emeltek vádat.

"Az Országos Levéltárban idén felfedezett titkos aktákból kiderült, hogy a főügyész akkoriban úgy vélte, nem közérdekű, hogy Hayman ellen eljárást indítsanak. Thatcher miniszterelnök elrendelte, hogy titkolják a nyilvánosság előtt romlottságát. Thatchernek is biztos volt tudott a belügyminisztere, Leon Brittan elleni vádakról... Egy másik legmegbízhatóbb hadnagya, Sir Peter Morrison szintén bántalmazott kiskorú fiúkat. Ettől függetlenül Morrisont bízta meg 1990-es újraválasztási kampányának lebonyolításával."

A könyv beszerzése: www.revisionisthistory.org/page7/page7.html

Copyright ©2021 Michael Hoffman

Válasz erre: michael_hoffman14@mac.com

Megjegyzések