Kétségbeesett Deepstate tervezés intenzív káosz 2023-ban – Alex Newman


Írta: Greg Hunter USAWatchdog.com

Alex Newman díjnyertes újságíró, a népszerű "Deep State" könyv szerzője szerint a világ gyorsan ébred a globális népirtásra, amelyet a vakcinaként átadott CV19 biofegyver okozott. A nyilvános ébredés miatt Newman szerint a kétségbeesett Deep State intenzív káoszt tervez több területen, hogy eltakarja a nyomaikat, és elterelje a nyilvánosság figyelmét a globalista elit által elkövetett szélsőséges bűncselekményekről. Newman elmagyarázza: "Amit a következő évben tenni fognak, az a válságok hatalmas száma, valamint a meglévő válságok bővítése és felgyorsítása. Olyan új válságokat fognak előidézni, mint az élelmiszerválságok, a bevándorlási válságok, a határválságok, a valutaválságok és a terrorizmusválságok. Azért nevezed meg, mert ezt teszik. Az Egészségügyi Világszervezet digitális azonosítókon és vakcinaútleveleken dolgozik az egészségügyi válságok kezelése érdekében. A Nemzetközi Fizetések Bankja (BIS) a központi banki digitális valután (CBDC) dolgozik a valutaválságok kezelése érdekében. Az ENSZ Élelmezési és Mezőgazdasági Szervezete, a FAO azon dolgozik, hogy megoldásokat találjon azokra az élelmiszerválságokra, amelyeket az emberiségre szabadítanak fel. Tehát sokkal többet fogunk látni ebből, és én elfelejtettem az energiaválságot. Erről beszéltünk néhány héttel ezelőtt, amikor az ENSZ egyiptomi klímacsúcsáról (COP 27) beszéltünk. Energiaválságot okozva lebontják az energiainfrastruktúránkat, és azt mondják, hogy ezt teszik. . . Kezdik . . . egy »új energiarend«, amely átveszi az irányítást és korlátozza energiafelhasználásunkat."

Newman azt mondja: ". . . A totalitáriánusok szeretik a mérget és az ellenszert ugyanabban a laboratóriumban létrehozni. Ezen dolgoznak ezek a globalisták, deep staterek és bennfentesek. Ugyanabban a laboratóriumban hozzák létre a mérget és az ellenszereket, hogy elvegyék a szabadságunkat, és a népességszabályozás nagyon nagy része lesz ennek."

Ez visszavezet minket a CV19 biofegyverhez/vaxhoz. Newman szerint ami 2023-ban kibontakozik, az egy "tömeges megállíthatatlan ébredés" a népirtásra, azaz a CV19-re a fertőzéstől az injekcióig. Ez tömeggyilkosság, és erre fognak ébredni az emberek 2023-ban. Newman azt mondja: "Ezek az emberek olyan kijelentésekkel és beszédekkel vannak a jegyzőkönyvben, amelyekben azt állítják, hogy túl sok ember fogyaszt túl sok erőforrást, és csökkentenünk kell a föld népességét. . . Úgy gondolom, hogy a tömeggyilkosságra és a népirtásra vonatkozó bizonyítékok annyira elsöprőek, hogy nehéz lenne egy bíróságnak nem elítélni. . . Meg kell értenünk, hogy a globális elit, az atrocitás mögött álló globális ragadozók, akik véleményem szerint emberek millióit és millióit ölték meg, nem fogják azt mondani, hogy "Te kaptál minket. Feladjuk, börtönbe visszük. Lesz még egy Nürnbergünk." Ezt nem fogják megtenni. Tervük következő részét fogják alkalmazni. Az eddig látottak alapján valamiféle epikus méretű válságra számíthatunk, hogy megpróbáljuk levenni róla a fókuszt (a CV19 biofegyver/vax népirtás)."

Zárásként Newman azt mondja: "A fő kérdés . . . Amiről most beszélünk, az a gonosz elleni harc. Az Efézus 6-ban világos képet kapsz arról, hogy mi ellen harcolunk. Nem csak Soros György, Klaus Schwab vagy Joe Biden ellen harcolunk. . . Pál apostol a Bibliában ezt "hatalmaknak és fejedelemségeknek" vagy démoni entitásoknak nevezi. Ezek bukott angyalok és démonok, amelyek a világ hatalmas részeit irányító színfalak mögött vannak. . . Sokan nem értik, hogy démoni erők uralják őket. Szemrehányó elmévé váltak. Azt hiszik, hogy pénzt vagy valamilyen szobrot imádnak . . . a valóságban a Sátánt imádják. . . Az Efézus 6-ban valóban világos utasítások vannak arra vonatkozóan, hogyan kell ezt kezelni. Arról beszél, hogy a hit pajzsát kell venni, hogy kioltsuk a gonoszok minden tüzes nyilát. . . A lélek kardjának elvételéről beszél, amely Isten szava, a Biblia. Ez a támadó fegyverünk. Amikor elolvasod a Bibliát, pontos képet kapsz a valóságról, amit nem fogsz megkapni a hazug hamis médiától. A valóság az, hogy Sátán tudja, hogy korlátozott ideje van a Földön. Annyi lelket akar magával vinni a pokolba, hogy hazugságot, félelmet, tudatlanságot, trükközést, kísértést és gonoszságot használjon. Sajnos az uralkodók többsége szövetségben van ezzel a gonosz erővel. Tudjuk, hogyan végződik ez, és nem lesz jó vége nekik. . . Ennek a harcnak csak két oldala van, és biztos akarsz lenni abban, hogy a jó oldalon állsz, mert ennek örök következményei vannak."

Megjegyzések